Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nodaļā sveic 500. mazuli

Šķiet, ka piecnieks ir mazā Leonīda laimīgais cipars – 55 centimetrus garais puisītis piedzima piektdienā plkst. 5.50, turklāt viņš ir šā gada 500. jaundzimušais mazulis Ventspils dzemdību nodaļā.

Katram sava gaismas pils

Ventspils Galvenajā bibliotēkā divas nedēļas būs apskatāma jauna fotoizstāde, kurā redzamas dažādas Latvijas bibliotēkas.

2.lpp. Viedoklis: „Par bērnu un gribēšanu”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Pirms kārtējām Saeimas vēlēšanām tauta ne tikai uzklausīja kandidātu solījumus, bet arī izteica savas vēlmes un prasības topošajiem politiķiem. Kādas bija visai loģiskas, kādas uzjautrināja, bet arī tādas, kas lika saraukt pieri. Piemēram: «Dariet kaut ko, lai es vēlētos radīt pēcnācējus!» Hmm...»

3.lpp.

Satraucas par savu īpašumu

Sabiedriskās apspriešanas sapulcēs, kurās runāts par jauno Ventspils novada teritorijas plānojumu, apmeklētāju bijis salīdzinoši maz.

Policists nejauši uzduras narkomāna šļircei

Nesen nepatīkamu brīdi piedzīvoja kāds Ventspils policijas iecirkņa darbinieks. Aizturētā pārmeklēšanas laikā viņš nejauši uzdūrās šļircei, kas bija paslēpta apģērbā.

4.lpp.

Uzvar starptautiskā Body art konkursā

Ventspilniece Ludmila Ševčika ieguvusi pirmo vietu starptautiskajā Body art konkursā, kas norisinājās Sanktpēterburgā.

Skolēni paveiks labus darbus

Ventspils 6. vidusskolā šī ir Labo darbu nedēļa, kuras laikā visi, kas piederīgi skolai, aicināti kādu iepriecināt – sevi pašu, ģimeni, skolu, pilsētu.

Iepazina policistu ikdienu

Piektdien visā Latvijā uz atvērto durvju dienu aicināja dažādas valsts iestādes, tajā skaitā arī Valsts policija. Iespēju apmeklēt policijas iecirkņus un kaut nedaudz iepazīties ar policistu ikdienu izmantoja arī Ventspils skolēni.

5.lpp. Darbs un nauda. Spilva un lietuvieši noskata Ventspili

Neilgā laikā Ventspilī darbu sākuši vairāki dažāda profila veikali. Visvairāk priecē tas, ka starp tiem ir arī veikali, kuros var nopirkt augstas kvalitātes, Latvijā ražotas preces.

Spriedīs par nodokļiem un sadarbību

Šodien Kuldīgā notiek Kurzemes uzņēmēju padomes sēde, kurā piedalās arī ventspilnieki.

Uzlabos degvielas īpašības

Rīgas kompānija Cargo Treatment Services, kas jau ceturto gadu nodarbojas ar degvielas un naftas produktu tirdzniecību, pārceļas uz Ventspili un patlaban iziet atļaujas saņemšanas procedūru B kategorijas piesārņojošās darbības veikšanai.

 

6.lpp. Kultūra. Godina operdziedātāju Vāni

Kopš 1994. gada Ventspilī un novadā tiek rīkoti svētki par godu mūzikas leģendai, kas nesusi Latvijas vārdu pasaulē. Tajos tiek cildināti viņas sasniegumi un talants.

Māksla būt spontānam

Spēja katru neērtu situāciju pārvērst par priekšnesuma cienīgu etīdi noderētu katrā profesijā, bet kur šādu mākslu apgūt?

7.lpp. TV programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: