Sestdien Jātnieku sporta klubs „Demora”” piedalījās konkūra sacensībās Lietuvā, Gargždai, kur Unda Egendrorfa ar sešgadīgo jaunzirgu Laidlesa izcīnīja 1. vietu jaunzirgu maršrutā.

„Gargždai kauss 2014” sacensības norisinājās 4 maršutos, no kuriem viens bija poniju maršruts, tad jaunzirgu maršruts divās fāzēs. Dalībnieku skaits maršrutos bija līdz 30 sportiskajiem pāriem.

Unda ar Ātruma startējot maršrutā ar 110 cm augstiem šķēršļiem un džokeri izcīnīja arī augsto 3. vietu un bronzas medaļu. Arī Artūras Stonkus ar Kamaro šajā maršrutā savāca maksimālo punktu skaitu, bet nebija tik ātrs, lai ierindotos trijniekā.

„Maršruts bija sarežģīts, ar īsākām distancēm starp šķēršļiem kā parasti un straujiem griezieniem. Laidlesa bija manas uzvaras labvēlīgais faktors, jo mans zirgs ir maza auguma un ideāli trāpīja uz visiem šķēršļiem, kā arī pagriezienos izdevās izjāt pa visīsāko trajektoriju,” tā uzvarētāja Unda Egendorfa.

Nākamnedēļ demorieši atkal plāno doties uz kaimiņvalsti, ar poniju jātnieku komandu, kur paredzētas sacensības jaunākajiem jātniekiem ar vadības maršrutiem, kas Lietuvā ir jauninājums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: