Aizvadīts L.A.M.A. motokrosa turnīra astotais posms. Starp vairāk nekā 150 dalībniekiem no Baltijas valstīm bija arī seši Ventspils motokrosa entuziasti.

Dienu pirms sacensībām trase bija sausa un ļoti labā stāvoklī, bet naktī uz sacensību dienu pamatīgi nolija, tāpēc bija pat doma šo posmu atcelt, tomēr apkalpojošais personāls darīja visu, lai mači notiktu.

Kvalifikācijā un pirmajos finālbraucienos dalībnieki cīnījās ar dubļiem, bet otrajos trase bija izdangāta un ar pamatīgām risēm. Tas gan netraucēja 65 cm3 klasē Rihardam Elperam izcīnīt otro vietu, toties iesācēju grupā Raitim Rijniekam jau otro posmu pēc kārtas pavisam nedaudz pietrūka, lai kāptu uz goda pjedestāla, un bija jāsamierinās ar 4. vietu.

Smagsvaros (100+) Juris Jansons ieņēma septīto vietu, bet Armīns Kronbergs (attēlā) ierindojās 11. vietā 125 cm3 klasē. Vēl Rimants Mironovičs bija 15. vietā iesācējos, bet neveiksmīga debija sanāca Oskaram Meirim, kuru abos braucienos pievīla tehnika. Nākamais posms, kas motokrosa entuziastiem būs priekšpēdējais, 23. augustā notiks Madonā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: