Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" trešdien UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas atbildes spēlē savā laukumā ar 0:1 (0:1) zaudēja Zviedrijas spēcīgākajam klubam "Malme", tādejādi izstājoties no turnīra.

Apskati foto!

Tādejādi ar šādu rezultātu "Malme" uzvarēja arī divu spēļu summā.

Vienīgos vārtus šajā mačā pirmajā puslaikā guva Īsaks Telins.

Mačs iesākās ar nelielu "Malme" pārsvaru, taču viesiem ar bīstamu uzbrukumu veidošanu nesekmējās. Tā vietā 16. minūtē lieliska izdevība pavērās ventspilniekiem, taču viņiem neizdevās izmantot sāncenšu vārtsarga nervozo darbību, un Daniils Ulimbaševs no lieliskas pozīcijas soda laukumā sita vārtiem garām.

Tiesa, četras minūtes vēlāk Zviedrijas vienībai izdevās atklāt rezultātu, kad pēc centrējuma, izmantojot "Ventspils" aizsargu nesaprašanos, vārtus no tuvas distances guva Telins. Turpinājumā abas komandas aizvadīja salīdzinoši līdzvērtīgu spēli, kas neizcēlās ar bīstamiem momentiem, līdz ar to "Malme" pirmo puslaiku noslēdza, atrodoties vadībā.

Dueļa otrais puslaiks jau aizritēja mierīgākā gultnē, lai gan "Ventspils" futbolistiem iekļūšanai nākamajā kvalifikācijas kārtā bija jāgūst divi vārti. Mājiniekiem neizdevās izveidot nevienu bīstamu vārtu gūšanas iespēju, kamēr ventspilniekus pamatlaika pēdējās minūtēs no vārtu zaudējuma glāba vārtsargs Maksims Uvarenko.

Pirms nedēļas komandu savstarpējā cīņā Malmē tika fiksēts bezvārtu neizšķirts 0:0.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: