Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dūklavs atved jaunumus zemniekiem

Lai tiktos ar vietējiem zemniekiem, iepazītos ar pēdējos gados paveikto un pārrunātu aktuālos jautājumus saistībā ar jauno Eiropas fondu plānošanas periodu, Ventspils novadā viesojās Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.

Aprūpes birojs uz riteņiem

Novada cilvēkiem, kuri ir cienījamā vecumā un dzīvo vieni, tagad sadzīve kļūs nedaudz vieglāka. Par viņiem turpmāk gādās Samariešu apvienības brigāde, kas pie klientiem lauku viensētās dosies ar īpašu mašīnu.

2.lpp. Viedoklis: „Pārbaude”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ilgstošā lielā tveice, ko šobrīd bauda vai iztur cilvēki Latvijā, trenē ne tikai spēju panest karstumu, bet pārbauda arī nervu stiprumu un psiholoģisko noturību. Tā ir izturības pārbaude arī dažāda veida attiecībām starp ģimenes locekļiem, tuviniekiem, darba kolēģiem. Vājākās sabrūk, stiprākās top vēl stiprākas.»

3.lpp.

Displejiem problēmas ar elektroniku

Ik pa laikam nedarbojas pie Ventspils pilsētas robežas, Zvaigžņu ielā, ierīkotie informatīvie displeji. Komunālā pārvalde skaidro, ka vainīga ir elektronika.

Trijās dienās astoņi cietušie

Aizvadītajās trijās dienās Ventspilī un novadā notikuši vairāki ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši astoņi cilvēki.

Pie dzīvnieku patversmes deg kluči

Karstais un sausais laiks palielina ugunsbīstamību. Iespējams, izmests izsmēķis izraisījis ugunsgrēku arī dzīvnieku patversmes teritorijā.

Puika atradies sveiks un vesels

Valsts policijas izziņotais bezvēsts pazudušais zēns ir atradies. Viņš Staldzenes pludmalē atrasts jau nākamās dienas vakarā.

4.lpp.

Bauda teātra galvaspilsētas statusu

Aizvadītas trīs dienas, kuru laikā pilsētas un novada skatuves piepildīja aktierspēle un nerimstoša svinību noskaņa.

Pārventā maina siltumtrasi

Kopš šā rīta liela Pārventas daudzdzīvokļu māju mikrorajona iedzīvotāji uz trim dienām palikuši bez karstā ūdens. Kā kompensāciju Ventspils siltums sola drošāku un ekonomiskāku karstā ūdens apgādi. Iedzīvotāji pret pagaidu neērtībām izturas ar sapratni.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp.

Kaimiņu duelī pārāki lietuvieši

Latvijas vīriešu basketbola izlase 26. jūlijā Šauļos aizvadīja savu piekto pārbaudes spēli pirms 2015. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas grupu turnīra sākuma. Šoreiz ar rezultātu 93:74 nācās atzīt Lietuvas izlases pārākumu.

Interese par festivālu nenoplok

Pavisam drīz – Pilsētas svētku laikā – norisināsies arī starptautiskais ziedu paklāju festivāls. Tajā savu dalību pieteikušas 40 komandas.

Karstums ietekmē veselību

Nedaudz veldzējušies svētdienas negaisa atnestajā spirgtumā, ļaudis turpina sevi radināt pie +28...+33 grādu gaisa temperatūras. Ne visiem tas izdodas veiksmīgi.

Ventspils slimnīcas uzņemšanas nodaļā katru dienu vēršas cilvēki, kam karstums un spēcīgā saule izraisījusi veselības problēmas.

7.lpp. Reportāža. Dūklavs atved jaunumus zemniekiem

Lai tiktos ar vietējiem zemniekiem, iepazītos ar pēdējos gados paveikto un pārrunātu aktuālos jautājumus saistībā ar jauno Eiropas fondu plānošanas periodu, Ventspils novadā viesojās Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: