Latvijas spēcīgāko basketbola klubu "Ventspils" varētu pamest arī valstsvienības spēlētājs Jānis Timma, pārceļoties uz "VEF Rīga" komandu.

Otrdien "VEF Rīga" oficiāli paziņoja par bijušā ventspilnieka Ronalda Zaķa pievienošanos klubam, viņam tādējādi kļūstot par ceturto šīs starpsezonas galvaspilsētas kluba papildinājumu. Pašlaik pieejamā informācija liecina, ka Zaķa pēdās varētu sekot arī Timma, kamēr "VEF Rīga" vadība to neapstiprina.

"Mēs baumas nekomentējam. Varu tikai apstiprināt, ka "VEF Rīga" ir interese par labākajiem un perspektīvākajiem valstsvienības līmeņa spēlētājiem. Mēs savā komandā vēlamies redzēt maksimāli daudz labu latviešu spēlētāju," pauda "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa. "Par konkrētiem uzvārdiem pirms laika nekad nerunājam."

Pašlaik Timma skaitās "Ventspils" komandas spēlētājs. Šovasar viņš otro gadu pēc kārtas piedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā, pārstāvot Memfisas "Grizzlies" komandu, kas pērn viņu draftēja ar kopējo 60.numuru, bet pašlaik basketbolists cīnās par vietu Latvijas izlasē dalībai 2015.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Pašlaik 22 gadus vecais Timma uz "Ventspils" komandu pārcēlās 2012.gadā pēc vienas "Liepājas Lauvas" vienībā pavadītas sezonas. Pērn Timma palīdzēja vienībai uzvarēt Baltijas Basketbola līgā (BBL), kļūstot par finālturnīra vērtīgāko spēlētāju, bet šogad viņš kā finālsērijas vērtīgākais spēlētājs kaldināja "Ventspils" uzvaru "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: