Šodien, 16. maijā, Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērija starp BK Ventspils un VEF atgriezīsies Ventspilī. Ar 3:1 vadībā izvirzījušies ventspilnieki, bet ceturtā uzvara jau ļaus virs galvas pacelt Latvijas čempionu kausu.

Ventspilnieku uzvara finālsērijā būtu vēsturiska, jo BK Ventspils kļūtu par deviņkārtējiem čempioniem un vistitulētāko Latvijas čempionāta basketbola klubu.


Lai arī tituls ir tuvāk nekā bijis pēdējos gados, Ventspils nometnē joprojām valda darba atmosfēra – uz mērķi jāiet soli pa solim, gatavojoties katram nākamajam mačam. Tieši tā arī jāuztver sērijas piektā spēle, neskatoties uz rezultātu.

 

Roberts Štelmahers: "Ir tiešām lieliski, ka līdzjutēji novērtē mūsu darbu un mūs tā atbalsta. Tribīnes bija gandrīz pilnas, tā bija fantastiska sajūta! Dažkārt var sanākt, var nesanākt, bet līdzjutēji dzen uz priekšu. Finālos daudz svarīgāks par metienu realizācijas procentu ir tieši tas, kā tu sities." Citiem vārdiem sakot, pēc titula jāiet kopīgiem spēkiem! Pirms finālsērijas pieredzējušais Armands Krauliņš Ventspils līdzjutējus nosauca par varenu spēku un tas jāturpina pierādīt: "Es zinu, kādi ir Ventspils līdzjutēji, viņiem tiešām var kļūt par sesto spēlētāju!"

 

Pēc trešās uzvaras komandas kapteinis Akselis Vairogs norādīja, ka visam jāsākās no pašiem spēlētājiem: "Sērija vēl nav beigusies, jāturpina cīnīties. Otrajā mačā Rīgā mums labi krita un arī izdevās labi nospēlēt aizsardzībā, bet tas pats jāpaveic arī Ventspilī. Cerams, zāle piektdien būs pilna!"

 

Piektā finālsērijas spēle Ventspilī sāksies pulksten 19.35. Pirms mača tiks sveikti Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas čempioni Ventspils Augstskolas basketbolisti. Līdzjutējus aicina ierasties uz spēli savlaicīgi un Basketbola halles foajē noklausīties popgrupas Jūras akmentiņi sniegto koncertu, savukārt spēles lielajā pārtraukumā deju priekšnesumus sniegs deju studijas Prieks kolektīvi Lāsītes un Vēlreiz. Īpaši uz spēli tiek gaidīti tie līdzjutēji, kuri sezonas sākumā iegādājās abonementus, jo tiks izlozētas balvas – ceļojums 2 personām ar Tallink un abonementi 2 personām uz nākošo sezonu.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: