SMScredit.lv Virslīgas spēlē "Celtnieka" stadionā Daugavpilī pie septītās uzvaras septiņās spēlēs tika "Ventspils", kas ar 3:0 pārspēja Virslīgas debitanti "Daugavpili".

Jau no pirmajām minūtēm diezgan prognozējami bumbas kontroli pārņēma "Ventspils" futbolisti, tomēr Virslīgas debitanta Vladislava Kurakina modrību tā pa īstam izdevās pārbaudīt vien puslaika otrajā daļā. 19. minūtē "Daugavpils" vārtsargs gan kapitulēja pēc 11 metru soda sitiena – daugavpiliešu kapteinis Artjoms Murdasovs savā soda laukumā nogāza Ahmedu Abdultaofiku, un viesu leģionārs pats arī realizēja nopelnīto iespēju.

Lai gan ventspilnieki diezgan izteikti kontrolēja bumbu, tomēr daugavpilieši negrasījās ierakties aizsardzībā un spēja pat radīt vārtu gūšanas momentus. Labākā iespēja 22. minūtē bija Pāvelam Riževskim, kurš izdarīja labu sitienu no soda laukuma robežas, taču Uvarenko tika galā ar šo pārbaudījumu. "Daugavpils" mēģinājumi uzbrukt radīja ventspilniekiem prettriecienu iespējas – vārtu guvums tika noorganizēts tieši vienā no pretuzbrukumiem.

Otro puslaiku ventspilnieki sāka krietni mērķtiecīgāk un ātri vien viesu centīgie uzbrukumi salauza daugavpiliešu aizsardzību. 58. minūtē stūra sitienu vārtu guvumā pārvērta Kaspars Dubra, bet pēc divām minūtēm punktu mačam pielika Vadima Jančuka precīzais sitiens.

Atlikušajā pusstundā vārti vairs netika gūti, lai gan iespēju netrūka. Daži momenti bija arī mājiniekiem, tomēr Maksims Uvarenko  palika nepārspēts.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: