10. maijā plkst. 12.00 Ventspils Augstskolas telpās tiksies Ventspils skolu skolotāji, skolu vadītāji un viesi, lai piedalītos pieredzes apmaiņas seminārā "Ideju Terminālis".

"Ideju Terminālis" ir Ventspils skolotāju savstarpējās šajā mācību gadā iegūtās pieredzes apmaiņas seminārs. Ar savām inovatīvajām idejām, metodiskajām izstrādēm, kopējiem projektiem un iniciatīvām pieredzē dalīsies skolotāji, kuri šajā mācību gadā aktīvi iesaistījušies profesionālajā pilnveidē Latvijas Universitātes pētnieku īstenotā projektā “Pedagogu darba efektivitātes paaugstināšana Ventspils vispārizglītojošās skolās”. Pieredzes apmaiņas sesijām dots nosaukums “Mācāmies cits no cita”, tādējādi akcentējot pedagoga darbā tik svarīgo savstarpējas profesionālas komunikācijas nepieciešamību un tās nozīmi veiksmīga pedagoģiskā procesa īstenošanā.

Tāpat klātesošajiem būs iespēja iepazīties ar pieredzi, ko Ventspils skolotāji guvuši, pētot skolas un tur notiekošo mācību procesu vairākās skolās Somijā un Anglijā, kā arī dzirdēt par Rīgas Juglas vidusskolas pieredzi pārmaiņu ieviešanā skolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: