Pirmdien, 21. aprīlī, plkst. 12.00 visi pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti piedalīties velobraukšanas pasākumā, kurš norisināsies pa Piedzīvojumu parka velotakām.

Pasākumu rīko Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils” tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” ietvaros.

 

Būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko grūtības trasi. Pirmais, visvieglāk veicamais posms, trasē iezīmēts zaļā krāsā un tas ir 2 km garš, vidējās grūtības posms ir iezīmēts baltā krāsā un tas ir 3 km garš, savukārt pats sarežģītākais trases posms, kas vairāk piemērots velosportistiem, ir 4 km garš un iezīmēts sarkanā krāsā. Tās nav domātas kā sacensības, bet kopīga velobraukšana individuāli vai arī lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

 

Katram dalībniekam jāierodas ar savu riteni, bet ja ritenis nav, to varēs noīrēt Piedzīvojumu parkā. Riteņu skaits ir ierobežots. Pulcēšanās notiks plkst. 11:45 pie servisa ēkas.

 

Skrējiens Reņķa dārzā

Tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" ietvaros trešdien, 23. aprīlī plkst. 19:00 notiks skrējiens Reņķa dārzā. Dalībnieku reģistrācija no plkst. 18.30. Katrs skrējiena dalībnieks varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem. Šogad plānots aizvadīt septiņas kārtas un sezonas noslēgumā, kas būs piedalījušies visvairāk posmos un veikuši visvairāk kilometrus, gaida pārsteigumu balvas no skrējienu organizatoriem.

Orientēšanās

Orientēšanās sacensību seriāla „Ventspils Azimuts 2014” otrais posms notiks ceturtdien, 24. aprīlī, Staldzenē (Marķējums uz starta vietu no 8. autobusa galapieturas).

 

Sacensībās varēs piedalīties ikviens interesents, izvēloties kādu no četrām grūtības pakāpes distancēm.

1. Distance – 5 – 8 km (Vīrieši);

2. Distance – 3 – 5 km (S-16, V-16, Sievietes, S-40+, V-40+, Iesācēji 1);

3. Distance – 1 – 2 km (S12-14, V12-14, Iesācēji 2);

4. Bērnu distance – 0,5 - 1 km.

 

Starts jebkurā laikā no plkst. 16.00 līdz 18.30. Dalība ir bez maksas.

 

Sīkāka informācija Orientēšanās kluba „Ziemeļkurzeme” interneta mājas lapā www.okzk.lv vai pa tālruni 29173257.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: