Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pabalstu saņems visi

Jaunā māmiņa Iluta Veidemane, kurai dēliņš Ralfs piedzimis šī gada februārī, atzīst – Ventspils pašvaldības vienreizējo bērna piedzimšanas pabalstu ģimene gaida un ar to rēķinās.

Uzmanīgi! Pa mājām staigā viltvārži

Pa dzīvokļiem staigā krāpniece, kas uzdodas par Latvijai un Ventspilij pārstāvi. Policija aicina uzmanīties, neatklāt personas datus un ziņot par šādiem gadījumiem. Iespējama krāpniecība ar ātrajiem kredītiem.

 

2.lpp. Viedoklis: „Dzimis Ventspilī”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ikreiz, kad Latvijā piedzimst trīnīši, viņu vecāki tiek apdāvināti – it kā vienā reizē piedzimušiem trim bērniem valstī būtu lielāka vērtība nekā citiem trim atsevišķi dzimušiem bērniem. Man tas vienmēr licies dīvaini. Vai tad tik vienkārši var dalīt bērnus, dāļāt īpašo uzmanību kādam no vecākiem! Nav šaubu, ka aprūpēt trīs mazuļus ir grūtāk, bet, vai vientuļajai mātei, kurai, iespējams, nav neviena, kas palīdz, ir vieglāk audzināt savu bērnu?»

 

3.lpp.

Optimizē metināšanas rūpnīcu

Ventspils metināšanas rūpnīcā šobrīd notiek īpašnieka maiņas process, kas līdzi nes arī optimizāciju.

 

4.lpp.

Laiki mainās, valoda tam līdzi

Diendienā sarunvalodā arvien vairāk iezogas dažādi jaunvārdi, kuri nemanot pārvēršas par neatņemamu leksikas sastāvdaļu.

Iemēģina balsis koru skatē

Sestdien pilsēta ieskanēsies īpaši skaļi, jo vienuviet pulcēsies skanīgāko balso īpašnieki, lai atrādītu gada laikā apgūto.

Jaunsargus sarūgtina vadības maiņa

Jaunsargu iemīļotais instruktors Mārtiņš Irbe bijis spiests aiziet no organizācijas. Ventspils novadā vērojams milzu atbirums, organizācija šobrīd nīkuļo.


5.lpp. Veselība. Augu pasaule – fitoterapija

Ārstnieciskās tējas noder katrā ģimenē. Tās var iegādāties aptiekās un citās tirdzniecības vietās jau sagatavotas lietošanai. Taču daudzi izvēlas tējas salasīt paši, tādējādi rodot divējādu labumu – iegūstot ne tikai smaržojošu, gardu un veselīgu dzērienu, bet arī mērķtiecīgu pastaigu svaigā gaisā.

Labi aizmirsts vecais

Šodien veikalu plauktos gulst neskaitāmas kārbiņas sejas, roku un ķermeņa kopšanas līdzekļu. To piedāvājumā nav viegli orientēties. Katra pircēja vēlas iegādāties labāko no paša labākā.

 

6.lpp. Sports. Miljonu duets dzen izmisumā sāncenses

Ventspilī notiekošajā pasaules čempionātā hokejā dāmām vakar bija brīvdiena, spēles atsāksies šodien. Latvijas hokeja lēdijas līdz šim izcīnījušas divas skaistas uzvaras, kurās lauvas tiesu punktu guva divas spēlētājas ar vienādu uzvārdu – Inese un Līga Miljones.

Strādā pie basketvīrusa izplatības

Šonedēļ īpašu akciju ar kodēto nosaukumu Basketvīruss organizē Basketbola klubs Ventspils, kura spēlētāji dodas pie dažādu pilsētas skolu audzēkņiem un aizvada treniņus ar viņiem, lai sestdien varētu godam startēt īpašā turnīrā.

 

7.lpp. Ventspilnieki juku laikos. 1942. Joprojām kāškrusts pār Ventspili

 

1943. Staļingradas ēna pār Ventspili

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: