Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - 22.kārtas spēlē sestdien uzvaru izcīnīja futbola klubs „Ventspils”, bet zaudējumu piedzīvoja Ventspils „Tranzit” vienība.

„Ventspils” komanda nostiprinājās čempionāta otrajā vietā ar 3:1 (3:1) pārspējot "Jūrmala-VV" vienību. Šajā mačā ventspilnieki visus trīs vārtus guva jau pirmajās 20 spēles minūtēs, kad precīzi sita Aleksejs un Eduards Višņakovi, kā arī Jurijs Žigajevs. Savukārt "Jūrmala-VV" labā vienīgos vārtus pirmā puslaika beigās guva Oļegs Žatkins.

Tikmēr Ventspils „Tranzit” vienībai nebija pa spēkam pārspēt Rēzeknes "Blāzma" komandu, kas ar rezultātu 3:0 (1:0) izbraukumā pieveica mūsējos. Šajā mačā pa vieniem vārtiem guva „Blāzmas” spēlētāji Dmitrijs Silovs, Deniss Sokoļskis un Pāvels Riževskis.

Kopvērtējuma pirmajā piecniekā pēc šiem mačiem "Skonto" komandai ir 59 punkti, tai ar 53 punktiem seko "Ventspils", bet "Liepājas metalurgs" komandai ir 49 punkti. Ceturtā ar 44 punktiem ir "Daugava" vienība, bet "Jūrmala-VV" tikusi pie 24 punktiem un jau gandrīz garantējusi piekto vietu sezonas noslēgumā. "Tranzit" ar 18 punktiem 21 spēlē saglabāja sesto vietu, pa 17 punktiem tagad ir "Blāzma" un "Jelgava" vienībām, bet pēdējās divas vietas joprojām ieņem "Jaunība" un "Olimps"/RFS vienības, kurām ir attiecīgi 16 un 14 punkti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: