Ventspils Mūzikas vidusskola arī šajā mācību gadā piedāvās dažādas interešu izglītības maksas programmas, kas būs paredzētas plašam interesentu lokam.


 

Šīs programmas būs gan bērniem, gan  pieaugušajiem, kuri vēlas lietderīgi un aizraujoši pavadīt brīvo laiku, apgūstot mūzikas un mākslas prasmes.

Sākot ar oktobri, jauniešiem un pieaugušajiem būs iespēja apgūt instrumentu spēli gan individuāli, gan grupā. Pie tam, lai sāktu mācīties spēlēt kādu instrumentu, kā piemēram, mutes harmonikas, ģitāru, sintezatoru, akordeonu u.c. instrumentus, priekšzināšanas nav obligāti nepieciešamas.

Tāpat arī interesentiem būs iespēja apgūt vokālo dziedāšanu, mūzikas teoriju, kompozīciju, mūzikas tehnoloģijas un dīdžeja prasmes. Savukārt pirmsskolas vecuma bērniem, sākot no četru gadu vecuma, būs paredzētas nodarbības muzikālo dotību, ritma izjūtas un intelektuālo spēju attīstībā.

Interešu izglītības programmā tiks piedāvātas arī vizuālās un lietišķās mākslas nodarbības, ko vadīs Inita Kačevska-Brante un Jānis Kupčs. Šajās nodarbībās interesenti varēs apgūt zīmēšanu un gleznošanu, gan ādas māksliniecisko apstrādi, filcēšanu, stikla apgleznošanu, gan stikla pērlīšu rotu darināšanu, kā arī keramikas podu un šķīvju izgatavošanu, trauku apdari un apgleznošanu.

Ventspils Mūzikas vidusskola, papildinot profesionālās ievirzes izglītību ar interešu izglītību, piedāvā mūzikas skolas pieejamību ikvienam interesentam, kurš vēlas nodarboties vai nu ar mūziku, vai ar mākslu.

Interešu izglītības programmām interesenti var pieteikties Ventspils Mūzikas vidusskolas 54. kabinetā – pirmdienās no plkst. 10.00 līdz plkst. 12.00 un ceturtdienās no plkst. 17.00 līdz plkst. 18.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: