"Ventspils" savā laukumā Baltijas Basketbola līgā pārliecinoši sakāva grupas pastarīti Igaunijas "Parnu" - 89:66.

Apskati foto!

Ar 18 punktiem rezultatīvākais mājinieku rindās bija Džerajs Grants, kura kontā arī astoņas atlēkušās bumbas, bet "Ventspils" Baltijas līgā svinēja devīto uzvaru 11 cīņās.

"Ventspils" Baltijas Basketbola līgā desmit spēlēs bija izcīnījusi astoņas uzvaras un grupā ieņēma otro vietu, savukārt Pērnavas komanda, kas novembra izskaņā savā laukumā kurzemniekiem zaudēja ar 51:81, tabulā ar vienu uzvaru desmit mačos bija pēdējā pozīcijā. Latvijas čempionātā ventspilnieki ar 13 uzvarām un vienu neveiksmi ir otrie, bet "Parnu" ar septiņām uzvarām 16 spēlēs Igaunijas līgā atrodas tabulas pašā vidū – piektajā vietā.

Rannaram Rāpam izdevās 40. sekundē panākt izlīdzinājumu 2:2, taču turpinājumā laukumā dominēja tikai viena komanda. "Ventspils" nākamo nepilnu divarpus minūšu laikā guva 13 punktus pēc kārtas (15:2), bet ceturtdaļas pēdējā minūtē ieguva iespaidīgu 22 punktu pārsvaru (34:12). Otrajā ceturtdaļā dzeltenzilais viesulis turpināja brāzties pāri Pērnavas grozam, un puslaiku pārtraukumā "Ventspils" devās pie 27 punktu starpības – 56:29.

Trešajā ceturtdaļā "Ventspils" pārsvars sasniedza apbrīnojamus 37 punktus (72:35), tomēr ceturtajā ceturtdaļā viesi samazināja deficītu un ventspilnieki uzvarēja ar "tikai" 23 punktu starpību - 89:66. Jāatzīmē, ka "Ventspils" pieteikumā bija ierakstīts Ronalds Zaķis, taču viņš laukumā neizgāja. "Ventspils" ar deviņām uzvarām 11 spēlēs ir pakāpusies uz pirmo vietu grupā, aiz sevis atstājot "Šiauliai" (9-1) un "Neveži" (8-3).

Pēdējo grupu turnīra spēli kurzemnieki aizvadīs 15. februārī, kad savā laukumā cīnīsies ar galveno konkurenti "Šiauliai".

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: