Ekstrēmo sporta veidu piekritējs Toms Slukins, debitējot starptautiskajās sacensībās skrituļslidošanā, apsteidzis vairākus profesionāļus.

Mūsu skrituļslidotājs, pirmo reizi izmēģinot spēkus ārzemēs, Polijā, Gdaņskā, izcīnījis augsto septīto vietu 50 braucēju konkurencē. Tradicionālajās Baltic Games piedalījās skrituļslidotāji no Polijas, Francijas, Somijas, Zviedrijas, Latvijas un citām valstīm. Visi 50 braucēji tika sadalīti vairākās grupās, kurās piecu minūšu laikā bija jāparāda savs varējums, pēc tam 27 labākie iekļuva nākamajā kārtā. Pēc tam tika atlasīti 15 labākie, no kuriem astoņi iekļuva finālā.

Toms Slukins Ventas Balsij atklāja, ka Baltic Games ir ļoti populāras sacensības, kas notiek katru gadu, tāpēc arī izlēmis izmēģināt savus spēkus tajās. «Braucu kopā ar jūrmalnieku Nilu Jansonu, kam jau ir pieredze šajās sacensībās, kā arī ar vēl vienu ventspilnieku – Daniju Ješčenko. Jansons, protams, parādīja savu augsto meistarību un izcīnīja otro vietu, Danijs arī nostartēja godam, viņam tikai nedaudz pietrūka, lai iekļūtu trešajā kārtā. Jāpiebilst, ka katru gadu speciāli šīm sacensībām tiek būvēts jauns skeitparks. Nemaz nedomāju, ka tikšu tālāk par kvalifikāciju, bet man izdevās tikt finālā, kur izcīnīju septīto vietu, ko noteikti varu uzskatīt par vienu no saviem augstākajiem panākumiem. Ar savu veikumu esmu ļoti apmierināts un priecīgs. Tāpat esmu gandarīts, ka man izdevās apsteigt pāris profesionālu braucēju. Ar skrituļslidošanu nodarbojos jau astoņas sezonas, kas ir arī daļa no mana dzīvesveida. Nākamgad, protams, noteikti braukšu atkal un piedalīšos Baltic Games,» sacīja Toms.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: