Latvijas izlases basketbolists Mareks Jurevičus nākamajā sezonā nepārstāvēs komandu "Ventspils" un gaida piedāvājumu no ārvalstu klubiem.

Jurevičus ventspilnieku rindās spēlēja iepriekšējās divas sezonas, turklāt pēdējā no tām viņš bija arī kluba kapteinis. Piedāvājums no kluba turpināt karjeru izskanēja, tomēr Jureviču nav apmierinājuši piedāvātā līguma nosacījumi.

Pašlaik Jurevičus atgriezies savā dzimtajā pusē Liepājā, kur dzīvo un trenējas kopā ar "Liepājas lauvas" vienību.

"Tiklīdz parādīsies kāds labs variants, būšu gatavs doties," portāls citē basketbolistu.

Uz jautājumu, vai "Liepājas lauvas" par viņu nav izrādījusi interesi, Jurevičus atbildējis noliedzoši, tomēr būtu gatavs tādu izskatīt, tomēr uzsvaru viņš pagaidām liek uz ārzemju komandu piedāvājumiem, kuri vairāki jau atteikti.

"Nebija tāda līmeņa līgas, kurā es gribētu spēlēt," paskaidroja Jurevičus, piebilstot, ka arī finansiālā puse viņu neesot apmierinājusi.

Pagājušajā sezonā Jurevičus palīdzēja "Ventspils" komandai izcīnīt trešās vietas Latvijas Basketbola līgas (LBL) un "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīros. LBL pirmajā divīzijā viņš 19 spēlēs vidēji guva 14,7 punktus un izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas.

2011.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā šovasar Jurevičus Latvijas izlases sastāvā astoņos mačos vidēji guva 4,8 punktus un izcīnīja 2 atlēkušās bumbas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: