UEFA Eirops līgas pirmajā mačā FK Ventspils futbolisti viesos cīnījās neizškirti 1:1 ar Velsas vicečempioniem AUK Brougthon, tā saglabājot labas izredzes uz uzvaru divu spēļu summā.  

Pirmais puslaiks aizritēja bez vārtu guvumiem, taču aktīvāki ar vārtu apdraudēšanu bija mājinieki. Tiesa, neviens no pirmā puslaika sitieniem viņu izpildījumā nelidoja vārtu četrstūrī. Otrā puslaika sākums veiksmīgāks bija ventspilniekiem - pēc soda sitiena izspēles precīzs sitiens padevās lietuvietim Simonam Pauļuss! 

Ventspilniekiem bija arī iespējas dubultot savu pārsvaru, taču vēlreiz pārspēt neatlaidīgos velsiešus nesanāca. Padoties mājinieki netaisījās, un neatlaidība deva rezultātu. FK Ventspils futbolisti šajā mačā regulāru sarūpēja sāncenšiem iespējas izpildīt standartsituācijas (piemēram, stūri 8:4 par labu Broughton) un viena no tām arī noveda pie vārtu zaudējuma. 80. minūtē pēc soda sitiena Kriss Badrijs panāca 1:1.

Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, kas nozīmē ne tikai to, ka FK Ventspils nesarūpēja punktus Latvijas klubu reitingam, bet arī to, ka ventspilniekiem ir labas izredzes uzvarēt divu spēļu summā. Jāpiebilst, ka FK Ventspils galvenajam trenerim Jurģa Pučinska rēķinā galvenā trenera amatā Eirokausos tagag ir divi neizšķirti un zaudējums. Pirmo uzvaru ļoti vajadzētu izcīnīt 11. jūlijā, kad Ventspilī risināsies atbildes spēle.

Foto:airbusfc.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: