Līdz 1. jūlijam dalību ikgadējā Ziedu paklāju festivālā pieteikusi jau 31 komanda. Dalībnieki aicināti pieteikties vēl līdz 13. jūlijam.

Festivāls, kā ierasts, notiks Ostas ielas promenādē no 2. līdz 4. augustam Ventspils Pilsētas svētku ietvaros.

 

Šogad ziedu paklāju devīze būs “Portus Winda” jeb Ventspils osta. Festivāls šogad notiek par godu Ventspils ostas 750. gadadienai. Pirmā zināmā informācija par Ventspils ostu datēta ar 1263. gadu; šajā dokumentā, kas ir latīņu valodā, Ventspils osta minēta kā „Portus Winda”, tāpēc arī šī gada ziedu paklāju festivālam izvēlēta šāda devīze. Festivāla dalībniekiem būs jāveido 6 kvadrātmetrus lieli taisnstūra formas ziedu paklāji.

 

Ventspils pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina līdz 13. jūlijam pieteikties dalībai festivālam gan jaunas komandas, gan komandas, kuras jau ir startējušas ziedu festivālā. Festivālā aicināti piedalīties nozares interesenti, speciālisti un profesionāļi – ziedu veikali, saloni un skolas – no Latvijas un ārvalstīm, komandā – ne vairāk kā 5 dalībnieki.

 

Detalizētāka informācija par ziedu paklāju festivālu – konkursa nolikumā, ar kuru iespējams iepazīties šeit: Ziedu paklaju_festivala_nolikums_2013.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: