VK Ventspils volejbolistiem nav izdevies izmantot sava laukuma priekšrocības un ceturtajā finālspēlē nodrošināt 1. līgas zelta medaļas. To liktenis otrdien izšķirsies piektajā finālspēlē Aizputē.

Finālsērija sākās ar Aizputes komandas uzvaru savā laukumā, bet tad sekoja divas VK Ventspils uzvaras (viesos par 3:0! (25:22, 26:24, 25:26)). Tas nozīmēja, ka jau ceturtā finālspēle šajā sērija varēja kļūt pēdējā – ja ventspilnieki, spēlējot savā laukumā, uzvarētu, čempionu tituls būtu viņu.

Pirmajos divos setos viss izšķīrās paša izskaņā. Vispirms Aizputes volejbolistus mūsējos atstāja uz 23 punktiem, bet pēc tam to pašu izdarīja arī ventspilnieki. Diemžēl trešais sets atkal piederēja viesiem, kas šoreiz bija pārāki 25:17. VK Ventspils, lai izcīnītu uzvaru mačā un visā čempionātā, nu vajadzēja uzvarēt divos setos pēc kārtas. Ja normālajā setā tas tiešām arī izdevās, tad izšķirošajā saīsinātajā setā ar 15:12 pārāki bija viesi.

Līdz ar to finālsērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 2:2, bet zelta medaļu īpašnieki kļūs zināmi otrdien Aizputē, kur risināsies izšķirošā cīņa. Tikmēr jau noslēdzies fināls par bronzas medaļām, kurā ar 2:1 triumfēja RTU-UPS komanda, pieveicot ventspilnieku pusfināla sāncenšus Ziemeļkurzemi.

Foto no 4. finālspēles

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: