Ventspils pilsētas domes sēdē apstiprināts Ventspils pilsētas pašvaldības 2012. gada konsolidētais pārskats.

Tas sagatavots saskaņā ar LR likumiem „Par grāmatvedību”, „Par budžetu un finanšu vadību” un LR Ministru kabineta normatīvajiem dokumentiem, kas reglamentē pašvaldību grāmatvedības uzskaiti un gada pārskatu sagatavošanas kārtību.

 

Par konsolidētā pārskata pieņemšanu balsoja deviņi deputāti (Aigo Gūtmanis, Jānis Vītoliņš, Jeļena Garbuzova, Ilze Buņķe, Edīte Didrihsone, Dainis Gīlis, Aleksandrs Mirvis, Guntis Blumbergs, Didzis Ošenieks), nevienam deputātam nebalsja pret, bet 3 deputāti atturējās (Dace Korna, Vladislavs Šafranskis, Ivars Landmanis). Sēdē nepiedalījās deputāts Aivars Lembergs, kurš ir saslimis.

 

Ventspils pilsētas pašvaldības 2012. gada konsolidētajā pārskatā ir konsolidēti 10 pašvaldības budžeta iestāžu gada pārskati, par kuriem ir saņemti zvērinātas revidentes Sandras Vilcānes (SIA „Revidents un Grāmatvedis”) atzinumi, ka budžeta iestāžu gada pārskati sniedz skaidru un patiesu priekšstatu par iestāžu finansiālo stāvokli 2012.gada 31.decembrī. Tāpat pašvaldības konsolidētā budžeta izpildē iekļauts pašvaldības finansējums kapitālsabiedrībām un Ventspils Augstskolai.

 

Ventspils pilsētas pašvaldības 2012. gada konsolidēto pārskatu auditējusi auditorfirma SIA „Ernst & Young Baltic”, pamatojoties uz zvērinātas revidentes Sandras Vilcānes sniegtajiem atzinumiem. SIA „Ernst & Young Baltic” ziņojumā teikts, ka pašvaldības 2012.gada konsolidētais finanšu pārskats sniedz skaidru un patiesu priekšstatu par Ventspils pilsētas pašvaldības finansiālo stāvokli 2012. gada 31. decembrī un par tās finanšu rezultātiem un naudas plūsmām 2012.gadā.

 

Līdz 1. maijam konsolidētais pārskats tiks elektroniski iesniegts LR Finanšu ministrijas Valsts kasē un ar to varēs iepazīties Valsts kases mājas lapā www.kase.gov.lv .

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: