Latvijas futbola virslīgas čempionātā pirmo zaudējumu piedzīvojuši FK Ventspils futbolisti, kas viesos ar 1:3 piekāpās Liepājas metalurga futbolistiem, tā arī zaudējot pirmo vietu čempionāta kopvērtējumā.

Ventspilnieki zaudētajos nonācau jau mača piektajā minūtē, kad pēc stūra sitiena izspēles ar galvu bumbu vārtos raidīja Dmitrijs Hmizs. Lielāko daļu pirmā puslaika iniciatīva piederēja mājiniekiem, kamēr ventspilnieki izskatījās pagalam apjukuši. Pamazām FK Ventspils gan prata pārņemt spēles grožus savās rokās, tomēr bīstami momenti pie Pāvela Doroševa vārtiem veidojās reti. 
 
Toties otro puslaiku viesi uzsāka ne viena ar momentu, bet arī vārtu guvumu - lielisks sitiens no soda laukuma līnijas padevās Tornikem Tarhnišvili un rezultāts kļuva neizškirts. Nu jau liepājnieki apmulsa no ātrā vārtu zaudējumu un viņu vizītes FK Ventspils laukuma pusē otrā puslaika sākumā bija ļoti retas. Doroševam darba netrūka, kamēr Maksim Uvarneko ventspilnieku vārtos varēja vien vingrot. 65. minūtē rezultātām bija jākļūst 2:1 viesu labā, taču Daniila Turkova raidīto bumbu Doroševam izdevās atvairīt. 
 
Neiesit tu, iesit tev... 70.minūtē otro reizi šajā mačā precīzi sita Hmizs panākot 2:1 un krietni apslēpējot ventspilnieku aktivitāti. FK Ventspils, protams, centās, taču momentus izveidot neļāva pašu neprecizitātes un arī liepājnieku labā spēle savā laukuma pusē. 84. minūtē viesu situācija jau kļuva kritiska, jo pēc soda sitiena izspēles ar galvu bumbu vārtos raidīja Antons Jemeļins - 3:1.
 
Viesiem bija iespējas gūt otros vārtus un atjaunot intrigu, taču realizēt tās neizdevās, līdz ar to komanda piedzīvoja savu pirmo zaudējumu šajā sezonā, tā turnīra tabulā noslīdot uz trešo vietu. 
 
Nākamo maču FK Ventspils aizvadīs 20.aprīlī, kad savā laukumā uzņems Spartaku.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: