Noskaidroti visu vietu ieguvēji Olimpiskā centra Ventspils atklātajā hokeja čempionātā. Turnīra pēdējā spēlē tikās Kurekss un Ventspils novada hokeja klubs (VNHK), savā starpā sadalot ceturto un piekto vietu.

Uzvaru šajā mačā pēcspēles metienu sērijā ar 6:5 izcīnīja Kurekss, tādējādi noslēdzot čempionātu ceturtajā vietā, bet VNHK palika piektajā. Uzvarētājiem panākumu ar diviem vārtiem kaldināja Normunds Lācis, pa reizei precīzi bija Mārcis Kauliņš, Rolands Frīdenbergs un Ingus Turks, bet izšķirošo pēcspēles metienu realizēja Artūrs Pliens. Savukārt novada hokejistiem divas ripas pretinieku vārtos iemeta Intars Meiers, bet ar vieniem gūtajiem vārtiem izcēlās Elvijs Ziemelis, Kristaps Pāvelsons un Rihards Saksons.

Olimpiskā centra Ventspils atklātā hokeja čempionāta šīs sezonas uzvarētājiem kļuva Saldus/PRYOR spēlētāji, otrajā vietā ierindojās Rodeo, bet trešajā – Dundaga. Jāpiebilst, ka par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 35 punktiem (22 vārti + 13 piespēles) kļuva Andis Bērziņš (Saldus/PRYOR).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: