Vieglatlētikas manēžā aizvadīts Latvijas atklātais ziemas čempionāts un Olimpiskā centra „Ventspils” kausa izcīņa virves vilkšanā, kurās lieliski startēja Velkoņa sportisti.

Sacensībās piedalījās ne tikai Latvijas komandas, bet arī ciemiņi no Lietuvas. Latvijas atklātajā ziemas čempionātā svara kategorijā līdz 720 kg piedalījās četras komandas: Ažuolas (Paņeveža,Lietuva), KSE (Paņeveža,Lietuva), Velkonis un Ozoli (Ozolnieki). Par uzvarētājiem kļuva Velkoņa vilcēji, otrajā vietā atstājot Ozolus, bet trešie palika Ažuolas.

 

Svara kategorijā līdz 680 kg piedalījās piecas komandas, jo velkoņi uz starta izgāja ar diviem sastāviem, izcīnot arī divas vietas pirmajā trijniekā. Par uzvarētājiem kļuva mūsu Velkonis 1, otrajā vietā atkal Latvijas Ozoli, bet trešie Velkonis 2.

 

Jauniešiem U-23 vecuma grupās svara kategorijā līdz 600 kg startēja sešas komandas - Saldus 1, Saldus 2, Rudzāti, Mustangs 1 (Jēkabpils), Mustangs2 (Jēkabpils) un Velkonis. Arī šoreiz pārāki izrādījās Velkoņa vilcēji, kas finālā pieveica Saldu 1, bet trešajā vietā Mustanga pirmā komanda.

 

Olimpiskā centra „Ventspils” dāvātie kausi un balvas tika izcīnīti sacensībās ar interesantu formātu, kas solīja patiešām aizraujošas cīņas. Vienīgais, kas ierobežoja komandas, bija kopējais svars, kas nedrīkstēja pārsniegt 560 kg, bet komandas dalībnieku skaits palika treneru un pašu sportistu ziņā. Šoreiz pie virves ķērās 11 komandas, bet arī šādā konkurencē un ar šādiem nosacījumiem velkoņus pārspēt nevienam neizdevās. Par uzvarētājiem kļuva Velkonis1, otrajā vietā Ozoli, bet trešie Velkonis 2, bet tālākajās vietās Ozoli MIX, Saldus 2, Rudzāti, Mustangs 1, KSE, Ažuolas, Saldus 1 un Mustangs 1.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: