Kurzemes Democentrā notika Kurzemē ražoto produktu izstādes „Elementi 2013” noslēguma pasākums, kura laikā tika apbalvoti un sumināti konkursa uzvarētāji, kā arī pasniegtas atbalstītāju simpātiju balvas.

Šogad izstādē kopā piedalījās 50 dažādi un interesanti produkti no visas Kurzemes, kas no 4.-17. marta apmeklētājiem apskatei plakātu formātā bija pieejami gan lielākajās Kurzemes pilsētās, gan vietnē www.kurzemerazo.lv. Minētajā mājas lapā bija iespējams ne vien iepazīties ar kurzemnieku ražojumiem, bet arī izvēlēties savu favorītu un par to nobalsot.

 

Minūtes pirms 17.marta pusnakts dažiem produktiem bija izšķirošas, kad katrs izstādes apmeklētājs aktīvi centās savu favorītu atbalstīt un noturēt pēc iespējas augstāk kopējā dalībnieku topā. Šogad par produktiem pavisam tika atdotas 39108 balsis, kas ir par 14903 balsīm vairāk nekā pērn.

 

Par „Elementi 2013” uzvarētāju un Nr.1 produktu Kurzemē šogad kļuvuši SIA „ECOtex” ražotie CherryBerry ķiršu kauliņu spilventiņi, kas jau no izstādes atklāšanas dienas atradās topa virsotnē un divu nedēļu laikā ieguva 3848 skatītāju balsis. Godpilnajā otrajā vietā ar 3520 balsīm ierindojās Tautas šūpuļdziesmas dziedošā rotaļlieta „Miega lācis”, kas pēdējā nedēļā aktīvi sacentās ar trešās vietas ieguvēju - SIA „Kurzemes Democentrs” Mobilo fotostendu.

 

Izstādes organizatori īpašu speciālbalvu piešķīra arī tam izstādes dalībniekam, par kuru nobalsojuši visvairāk unikālo balsotāju; šogad tas bija SIA „Singing toys” Tautas šūpuļdziesmas dziedošā rotaļlieta „Miega lācis”.

 

Konkursa uzvarētāji SIA „ECOtex” balvā saņēma portatīvo datoru 500 latu vērtībā; organizatori cer, ka šāda praktiska balva uzņēmumam ļaus vēl veiksmīgāk darboties tirgū un veicināt sava produkta atpazīstamību. Otrās un trešās vietas ieguvējus, kā arī specbalvas ieguvējus SIA „Idea House” apbalvoja ar dāvanu kartēm, kas visa gada garumā dod iespēju apmeklēt kādu no starptautiskajām konferencēm, semināriem vai organizētajiem pasākumiem.

 

Katrs no 50 izstādes dalībniekiem izstādei „Elementi 2013” ir dāvājis savu īpašo stāstu un katrs no viņiem devis savu unikālo pienesumu ne vien šai kampaņai, bet arī Kurzemei un Latvijai kopumā. Mēs varam lepoties ar uzņēmīgiem, radošiem un aktīviem uzņēmējiem, kas katru dienu turpina sniegt pienesumu mūsu kopējai nākotnei.

 

Organizatori arī šogad ir pārliecinājušies par iedzīvotāju lielo atbalstu un interesi, tāpēc vēlas pateikties ikvienam, kas nepagurstoši sekoja līdzi kampaņas norisei un palīdzēja saviem favorītiem gan ar pozitīvajiem komentāriem, gan balsīm.

 

Atgādinām, ka Kurzemē ražotu produktu izstāde „Elementi” ir īpašs projekts, kas katru gadu sniedz lielisku iespēju kurzemniekiem un visiem Latvijas iedzīvotājiem iepazīt šeit radītus un ražotus produktus.

 

Projektu organizē Ventspils Augsto tehnoloģiju parks un uzņēmums IdeaHouse.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: