Riteņbraucējs Andris Smirnovs, kas šosezon pārstāvBeļģijas komandu Doltcini Flanders, piedalījies divās viendienas sacensībās Beļģijā un Francijā.

Pirmās sacensības Handzame Classic (UCI 1.1.kat) notika Beļģijā, un Smirnovs tajās izcīnīja augsto 31. vietu, kas ir viņa šīs sezonas labākais sasniegums. Uzvaru sacīkstēs, kurās piedalījās 186 dalībnieki no 27 valstīm, izcīnīja Kenijs Dehaes no komandas Lotto Belisol. Otrais starts mūsu riteņbraucējam bija Francijā notikušajās sacīkstēs Grand Prix de la Ville de Nogent-sur-Oise (UCI 1.2.kat). Diemžēl šajos mačos Andrim neizdevās sasniegt finišu, jo šoreiz viņu pievīla ritenis, kam gadījās tehniska ķibele. Tādējādi Smirnovam sacensības bija beigušās jau pēc 25 aizvadītajiem kilometriem.

«To uztvēru kā Dieva zīmi, jo sacensību noslēgums bija tīrā elle – sākās krusa un gaisa temperatūra nokritās par astoņiem grādiem. Dažreiz neveiksme ir sava veida veiksme,» smaidot atklāja Smirnovs, no kura komandas neviens braucējs šo sacīkšu finišu nesasniedza. Uzvaru šajās grūtajās un sarežģītajās sacensībās svinēja Aleksandrs Kamps Egesteds no vienības Cult Energy.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: