Kļuvis zināms Baltijas Basketbola līgas pusfinālu kalendārs, kurā BK Ventspils un igauņu Kalev/Cramo spēles ieliktas nākamajā pirmdienā un ceturtdienā.

Šī pusfinālkauja (arī šajā posmā uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā) sāksies ar maču Tallinā, kas risināsies 18. martā pulksten 19. Atbildes spēle Ventspili risināsies 21. martā, taču pie mums pagalam neierastā laikā – pulksten 17.30. Abas spēles tiešraidē tiks demonstrētas kanāla Viasat Sporta Baltic, tāpēc Ventspils mača sākumlaiks saskaņots ar televīziju, kas jau pulksten 19.45 paredzējusi sākt tiešraidi no Eirolīgas spēles Kauņā.

 

Kalev/Cramo, kuras sastāvā arī šajā sezonā spēlē Latvijas basketbolists Armands Šķēle, BBL pirmajā posmā astoņos mačos piedzīvoja divas neveiksmes. Igaunijas klubs abos mačos piekāpās Lietuvas Pieno zvaigzdes basketbolistiem, kuriem gan pamanījās revanšēties ceturtdaļfinālā. Zvaigznes uzvarēja H grupā, bet Tallinas komanda ierindojās otrajā vietā G grupā, tāpēc izslēgšanas maču pirmajā kārto to ceļi atkal krustojās. Šķēle un Ko savā laukumā lietuviešus sagrāva 71:54, bet atbildes spēlē atļāvās zaudēt 79:82, tik un tā summā svinot pārliecinošu uzvaru.

 

BK Ventspils un Kalev/Cramo ceļi BBL turnīrā krustojušies regulāri, bet līdz šim pēdējā mačā pārāki ar 69:63 bija igauņi, pārtraucot mūsējo piecu uzvaru sēriju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: