Ir pagājuši jau vairāk kā 20 gadi kopš Latvija ir atbrīvojusies no komunistiskā jūga un uzsākusi patstāvīgu ceļu kā demokrātiska valsts.

Tomēr 50 gadu laikā komunistiskā režīma ideoloģija un tā propaganda sabiedrībai ir uzspiedusi savu zīmogu. Daudzi cilvēki, kuri uzauguši padomju valstī, gluži neapzināti arī šodien turpina domāt un spriest tā, kā to mācījusi komunistiskā partija.

 

2013. gada 6. martā, plkst. 18.00 Ventspils Starptautiskajā Rakstnieku un tulkotāju mājā būs iespēja iepazīties ar latviešu valodā publicēto rakstu sēriju „Deviņi komentāri par komunistisko partiju” un uz senās un mūsdienu Ķīnas vēsturisko notikumu piemēra ieraudzīt komunistiskās partijas patieso seju, izprast tās ļauno būtību, beidzot atbrīvoties no komunisma necilvēcīgās ideoloģijas važām un atgriezties pie tradicionālās kultūras vērtībām.

 

Pasākuma gaitā laikraksta The Epoch Times žurnāliste Iveta Kaktiņa un mācītājs Valters Ozoliņš dalīsies savā skatījumā par komunisma ietekmi uz garīgajām vērtībām un tradicionālo kultūru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: