Igaunijas basketbola čempionātā spēkiem mērojās divas ventspilnieku pārstāvētās komandas – Māra Ļaksas Tarvas un Sanda Buškevica trenētā Valgas Maks ja Moorits.

Spēle notika Tarvas laukumā, un uzvaru tajā pašā noslēgumā ar 75:74 (23:14, 15:19, 18:18, 19:23) izrāva mājinieki. Māris Ļaksa laukumā pavadīja nepilnas 35 minūtes, šai laikā guva 14 punktu (1p. 3/4, 2p. 1/4 3p. 3/6), kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas. Tarvas sastāvā spēlē vēl viens latvietis – Juris Umbraško, kas izcēlās ar 15 punktiem. Savukārt Valgas komandas rindās ar 21 punktu atzīmējās Edgars Čunda, bet astoņi ači Raita Grafa kontā.

Tarvas ar 16 uzvarām un pieciem zaudējumiem tagad pakāpusies pat uz pirmo vietu Igaunijas basketbola čempionāta kopvērtējumā, bet Valgas Maks jaMoorits ar deviņām uzvarām un 11 neveiksmēm ieņem piekto. Nākamās spēles abas komandas aizvadīs jau 8. februārī, kad Valgas komanda Igaunijas čempionāta ietvaros izbraukumā tiksies ar Tallinas Kalev (8. vieta), bet Tarvas Baltijas līgā arī izbraukumā mērosies spēkiem ar Lietuvas Juventus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: