12. februārī plkst. 13.00 teātra namā "Jūras vārti" viesosies Latvijas Leļļu teātris ar izrādi krievu valodā "Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta".

Izrāde, kas tapusi pēc Astrīdas Lindgrēne plaši pazīstamā darba motīviem, noteikti iepriecinās visu vecumu skatītājus - mazajiem tas būs brīnumains stāsts par „skaisto, diezgan gudro un samērā tuklo vīru savos labākajos gados", vecākiem garastāvokli uzlabos amizantā ģimenīte, bet visus kopā ielīksmos Raimonda Paula jautrā mūzika.

 

Karlsons vienmēr ir bijis gaidīts viesis gan bērnu, gan pieaugušo vidū. Latvijas Leļļu teātra skatītājiem – bērniem un viņu vecākiem, Karlsona atnākšana varētu palīdzēt uzlabot savstarpējās attiecības ģimenē un sabiedrībā, atgādināt, cik krāsaina ir pasaule, kad esam savstarpēji laipni, iepriecinām viens otru un palīdzam viens otram.

 

Pirms izrādes Ventspils skatītājus gaida vēl kāds iepriecinošs notikums - tiks parakstīts Ventspils pilsētas domes, SIA „Kurzemes filharmonija” un Latvijas Leļļu teātra trīspusējs Vienošanās protokols, kas paredz pušu sadarbību viesizrāžu organizēšanā Ventspilī turpmākajos trīs gados. Katru gadu teātris ventspilniekiem sniegs četras viesizrādes. Pirmais sadarbības līgums tika noslēgts jau 2009. gadā, un šo četru gadu laikā notikušas 14 izrādes, ko apmeklējuši 5100 skatītāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: