Pēc vakar Ventspils novadā notikušās sadursmes starp diviem mikroautobusiem, vienā no kuriem bijuši desmit skolēni, slimnīcā ievietots bērnus vedušā mikroautobusa šoferis un viena skolniece.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcās Pediatrijas dienesta vadītāja Ieva Ozola skaidroja, ka vienai deviņus gadus vecai meitenei, kura guvusi vieglu galvas traumu, nepieciešama mediķu uzraudzība, tādēļ viņa ievietota slimnīcā. Iespējams, jau rīt meiteni no slimnīcas varētu izrakstīt.

 

Pārējie skolēni pēc mediķu veiktās apskates atlaisti mājās - viņiem pārsvarā konstatēti viegli nobrāzumi un sasitumi. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieka Ģirta Kokina rīcībā ir informācija, ka vēl vienam skolēnam ir spridzināts kājas kauls, bet viņam uzturēšanās slimnīcā nav bijusi nepieciešama.

 

Slimnīcā ievietots arī mikroautobusa šoferis, kuram mediķi konstatējuši infarktu. Kā norādīja policijas iecirkņa priekšnieks Kokins, pašlaik policija turpina izmeklēt notikušā apstākļus, lai noskaidrotu, vai šofera infarkts bijis viens no avārijas iemesliem, vai arī infarkts noticis jau pēc avārijas.

 

Pēc pašreizējās informācijas, kas ir policijas rīcībā, starp abiem negadījumā iesaistītajiem mikroautobusiem nav ievērota distance, līdz ar to mikroautobuss "VW Transporter" uzbraucis otram mikroautobusam "Ford Transit", kas veda skolēnus.

 

Kā ziņots, vakar ap plkst.16.30 uz autoceļa Ventspils-Grobiņa, aptuveni vienu kilometru no Lečiem uz Grobiņas pusi, mikroautobuss "VW Transporter" sadūries ar mikroautobusu "Ford Transit", kurā bija desmit pasažieri – skolēni.

 

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: