Sporta skolas Spars basketbolisti izcīnījuši uzvaru starptautiskā turnīrā basketbolā.

Kandavā notika basketbola turnīrs 2000. gadā dzimušajiem un jaunākiem basketbolistiem, kurā piedalījās sešas komandas. Mūsu spēlētāji izcīnīja uzvaras visās piecās spēlēs: ar 48:36 pieveicot KUNDAS basketbolistus no Igaunijas, ar 44:24 Kandavas otro komandu, ar 47:30 Kandavas pirmo komandu, ar 59:49 Sanktpēterburgas basketbolistus un ar graujošu rezultātu 76:15 – saldeniekus.

Par visa turnīra MVP (vērtīgāko spēlētāju) tika atzīts mūsu jaunais basketbolists Mārtiņš Veckāgans. Par komandas labāko spēlētāju nominēja Kristianu Šefanovski. Komandas galvenais treneris Matīss Graudiņš ir ļoti apmierināts un priecīgs par gūto panākumu. «Pagājušajā gadā ieguvām trešo vietu, bet līmenis ir saglabājies iepriekšējais, tā ka esam spēruši soli uz priekšu,» tā Graudiņš.

Matīss uzsvēra, ka Ventspils basketbolistiem šis bija tikai trešais turnīrs karjerā, kamēr viesu komandām šis bija tikai viens no sezonas sešiem turnīriem. «Ir patīkami, ka varam uzvarēt pieredzējušākus spēlētājus,» priecājās Graudiņš. «Ar šo komandu šogad spēlēsim Latvijas Jaunatnes basketbola līgā pie gados vecākiem spēlētājiem, jo tik jauniem basketbolistiem vēl nav izveidots savs čempionāts. Latvijas Basketbola savienība ir lēmusi, ka tik jauniem spēlētājiem nav nepieciešams savs čempionāts, bet mēs esam gatavi spēlēt un pierādīt pretējo,» tā Graudiņš.

Komandas sastāvā spēlē: Ralfs Ērkšķis, Elvis Liede, Alekss Jaunbelzējs, Reinis Krūmiņš, Agris Stankevičs, Mairis Grīnbergs, Andijs Aukšpuls, Olafs Pušins, Mārtiņš Veckāgans, Armands Jurensons, Kristians Šefanovskis un Patriks Spruģevics.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: