Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Siltas naktsmājas ziemas spelgonī

Fabrikas ielā 2a izveidotajā naktspatversmē iespējams rast naktsmājas – ziemā tas ir ļoti svarīgi. Grūtā situācijā nonākušajiem nav jāpaliek uz ielas.

Ziemassvētku tirdziņš līdz vakaram

Pirms Ziemassvētkiem, 21. decembrī, tirgotāji Ventspils tirgū strādās līdz pat deviņiem vakarā.

2.lpp. Viedoklis: „Mundieris pelēkais”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Dažreiz aizdomājos, vai tad, ja nakts laikā viena brauktu pa nomaļu ceļu un mani stādinātu policisti, es apstātos vai ne? Apzinos, ka, ignorējot policista zizli, pārkāptu likumu, taču es laikam riskētu pārkāpt noteikumus, nekā uzticēties svešam cilvēkam tikai tādēļ, ka viņa mugurā ir policista mundieris. Iespējams, Zviedrijā vai Norvēģijā – apstātos, bet Latvijā ne.»

3.lpp.

Pienu skolā dzer katru dienu

Izglītības iestādēs, kas iesaistījušās programmā Skolas piens, bērni bez maksas katru dienu var saņemt glāzi piena. Nākamajā semestrī skolu, kur šāda iespēja nodrošināta, pie mums būs vairāk.

Nolemts neuzsākt krimināllietu

Publikācijas Ventas Balsī un Neatkarīgajā Rīta Avīzē par kādā Ugāles daudzstāvu namā līdz nāvei nobadinātu sunīti izsaukušas lielu rezonansi sabiedrībā. Sašutumu un nosodījumu izraisījusi ne tikai dzīvnieka saimnieka nežēlība, bet arī apkārtējās sabiedrības vienaldzība pret mazā dzīvnieka ciešanām.

4.lpp. Reklāma.

5.lpp. Sporto un atpūties. Atklās rekonstruēto servisa ēku

Ilgi gaidītais brīdis ir klāt – jau sestdien slēpošanas kalnā sāksies jaunā sezona un tiks svinēti vēl vieni svētki – svinīga rekonstruētās Piedzīvojumu parka servisa ēkas atklāšana.

Māca slēpot un snovot

Vents Balodis, slēpošanas instruktors:

– Kalnu slēpošanu klasiskā izpratnē ieteicams apgūt no piecu gadu vecuma, kad bērns spēj tikt galā ar slaloma inventāru un radusies noturīgāka interese.

Tramplīnus taisīja no egļu zariem

Ventspilnieki ir slēpojuši vienmēr – arī tad, kad nūju vietā izmantoti bambusa makšķerkāti un trūcīgā aprīkojuma dēļ kājas knapi turējušās pie slēpēm.

6.lpp. Sports. Telpu futbolisti sarūpē pirmo pārsteigumu

Par pirmo lielo pārsteigumu Latvijas telpu futbola čempionātā parūpējušies FK Honda futbolisti, kas izbraukumā ar 4:3 pārspēja kādreizējos valsts čempionus un daudzkārtējos vicečempionus komandas RABA spēlētājus, līdz ar to nopietni piesakoties cīņai par medaļām.

Līderu duelī piedzīvots zaudējums

Jaunās Sieviešu basketbola līgas ietvaros spēkiem mērojās čempionāta divas vadošās komandas – BK Ventspils un SK Valmiera –, bet šoreiz nedaudz labākas izrādījās valmierietes, kas savā laukumā svinēja uzvaru ar 73:68.

VK Ventspils noslēdz gadu ar divām uzvarām

Latvijas volejbola 1. līgas čempionātā noslēgušās regulārā čempionāta pirmā apļa spēles, pēc kurām VK Ventspils ar deviņām uzvarām un tikai vienu zaudējumu, kas turklāt piedzīvots pašā pirmajā spēlē, ieņem augsto otro vietu.

7.lpp. Ūdeka informē. Kā top ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumi

Mēs visi noteikti zinām, ka ūdens ir dzīvības pamats un tas nepieciešams visām mums zināmajām dzīvības formām. Bez ūdens nav iespējama dzīvība, bez tā cilvēks nevar ne piedzimt, ne dzīvot, jo tajā slēpjas pilnīgi visa informācija par norisēm mūsu organismā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: