BK Ventspils basketbolistu šī gada pēdējā spēle FIBA Izaicinājuma kausā tika veltīta labdarībai un tajā 4 gadus vecās Ladas Simoneško vajadzībām tika savākti gandrīz 1000 lati, bet komanda izcīnījusi sesto uzvaru pēc kārtas.

Visi spēlē gūtie ienākumi – 936 lati – tiks ziedoti Ladas Simoneško veselībai, lai nodrošinātu četrus gadus vecās meitenes rehabilitācijas kursu un speciālo ratu “Stingray” iegādi. Basketbola klubs “Ventspils” pateicas visiem ziedotājiem par sniegto atbalstu. Labdarības akcija “Radi Brīnumu!” turpinās un var visai droši apgalvot, ka Ladai nepieciešama summa -  3467 lati - tiks savākta.

Šobrī portālā ziedot.lv ir jau saziedoti Ls 2054. Tāpēc Ladai vēl nepieciešami nepilni Ls 500. Ziedot Ladas veselībai var portālā Palīdzība Ladai Simoneško – ziedot.lv ,kā arī 13.decembrī doties uz labdarības koncertu "Radi Brīnumu", kurš norisināsies Livonijas ordeņa pilī.

Spēles intriga saglabājās vienu ceturtdaļu - pēc pirmās BK „Ventspils bija vadībā vien 20:14, zviedri otrās sākumā spēja tikt viena punkta attālumā, bet māca turpinājumā ventspilnieki tikai attālinājās. Pirmo puslaiku mājinieki uzvarēja 47:33, bet visā spēlē izcīnīja panākumu 90:56.

Ventspilnieki finišēja ar sešām uzvarām sešās spēlēs, bet otro vietu ar diviem panākumiem dalīja trīs komandas, no kurām veiksmīgākā izrādījās „Dolphins” ar Edgaru Jeromanovu sastāvā.

Ventspilniekiem Last16 turnīrā grupā pretī nāks turku "Karsiyaka", somu "Joensuun Kataj" un rumāņu "Gaz Metan Media". FIBA Izaicinājuma kauss atsāksies 15.janvāri, bet BK "Ventspils" pirmo maču aizvadīs viesos pret Somijas klubu.

BK Ventspils – Sodertalje Kings 90:56 (20:14, 27:19, 21:17, 22:6)
Ventspils: Timma 18 (5rp, 4pb), Laksa 12, Bērziņš 12, Kempbels 12 (7ab), Sims 10, Zaķis 9, Meiers 8, Lejasmeiers 4, Pinete 3, Leimanis 2, Jonāts.

Foto: Juris Presņikovs

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: