Turpinoties labdarības akcijai Radi Brīnumu, šonedēļ dažādās pilsētas vietās notiks vairāki pasākumi.

10. decembrī no 10 līdz 12 Piparkūku cepšana Ventspils Augstskolā kopā ar bērnu centra „Cimdiņš” bērniem, kurā ikviens brīnumdaris spēj radīt bērniem Ziemassvētku noskaņu. Būs gan piparkūkas, gan zīmēšana, gan dejas un spēles.

 

Otrdien no 11.45 – 12.45 Ventspils Augstskolas A korpusā būs „Brīnumu laika” fotostūrītis, iespēja nofotografēties kopā ar draugiem par ziedojumiem. Bet vakarā plkst. 19.00 Basketbola Kluba „Ventspils” labdarības spēle pret Zviedrijas komandu „Kings” Olimpiskajā Centrā „Ventspils”.

 

13.decembrī plkst. 18 visi aicināti uz „Radi Brīnumu” koncertu Livonijas ordeņa pilī, kurā piedalīsies Jūras akmentiņi, Roberts Pētersons, Edgars Rasa, Roberts Bahmans un Ventspils Augstskolas mākslinieki. Ieeja koncertā par ziedojumiem.

Ziedojumi tiek vakti, lai palīdzēt 4 gadus vecais Ladai. Ladas diagnoze ir BCT (bērnu cerebrālā trieka), tetraparēze. Ladai ir vajadzīgs ļoti liels darbs, lai viņu varētu nostādīt uz kājām, un liels darbs nozīmē lielas izmaksas, kuras Lada mamma diemžēl nevar atļauties, jo viena pati uztur visu ģimeni. Meitenītei ir jāstabilizē mugurkauls, stāja un citas muskulatūras grupas. Viņai ir vajadzīgs specializēts ratiņkrēsls, kura iegādei ir nepieciešami 2000 Ls un mūsu palīdzība.

 

Visu decembrī „TOP” veikalā Poruka ielā 16 (pie VeA) būs izvietota ziedojuma kaste. Vēl divas ir Ventspils Augstskolā D un B korpusā pie dežurantēm.

 

6. decembrī 3 egles ar bērnu vēlējumiem tika izvietotas VeA bibliotēkā, Galvenajā bibliotēkā un Pārventas bibliotēkā. Saraksts ar vēlējumiem - http://www.radibrinumu.lv/

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: