Labdarības akcijā «Radi Brīnumu!» arī šogad izdevies savākt visus nepieciešamos līdzekļus, lai palīdzētu kādam Ventspils bērniņam – šoreiz četrus gadus vecajai Ladai.

Pirmdien Ventspils Augstskolā ciemojās bērni no bērnu centra „Cimdiņš”, kopā ar pelītēm, Ventspils Augstskolas talismanu kaiju Ventiņu, Vinniju Pūku un Radi Brīnumu komandu viņi cepa piparkūkas, zīmēja, dejoja un jautri pavadīja laiku. Kopā bija 15 bērni, kuri 2 stundu laikā izcepa ap 200 piparkūkām.

Otrdien šīs piparkūkas nonāca Radi Brīnumu organizētājā „Brīnumu laika” fotostūrītī, kur par ziedojumiem varēja nofotografēties ar sniega karalieni, talismanu kaiju Ventiņu un pelīti. Fotografēšanas laikā tika ziedoti 13,11Ls, paldies Ventspils Augstskolas studentiem un pasniedzējiem.

Savukārt vakarā norisinājās labdarības spēle OC Ventspils hallē, kur tikās BK Ventspils komanda un Zviedrijas komanda Sodertalje Kings. Visas spēles laikā varēja ziedot naudu, lai mazās Ladas ģimene varētu iegādāties specializētu rātiņkrēslu, kopā tika saziedoti 936,25Ls un 7EUR. Paldies visiem ventspilniekiem, kuri bija ieradušies.

13. decembrī atkal norisinājās divi pasākumi: no rīta bērni no „Cimdiņa” kopā ar Radi Brīnumu pārstāvjiem viesojās pie BK Ventspils komandas, kur spēlēja un rotāja eglīti. Savukārt vakarā Livonijas ordeņa pilī bija noslēguma labdarības koncerts, kuru vadija Ventspils Augstskolas studenti – Anete Gubānova un Atvars Altens. Koncertā piedalījās Jūras akmentiņi, Roberts Pētersons, Edgars Rasa, Roberts Bahmans un Ventspils Augstskolas mākslinieki – koris „Ventus”, ansamblis un Teātra sports. Ieeja koncertā bija par ziedojumiem un tika savākti 144,34 Ls.

Apskati labdarības koncerta foto!

Kā jau tika minēts Ventspils Augstskolas Studentu Padome rīkoja Labestības nedēļu, kuras laikā norisinājās latviešu mūzikas ballīte KISSclubā, ieejas maksa bija viens lats un vairāk, saziedotas naudas kopsumma – 240,59 Ls.

Paralēli Radi Brīnumu pasākumiem, visi Latvijas iedzīvotāji varēja ziedot naudu interneta portālā ziedot.lv, kur nauda tika vākta ne tikai speciālizētam rātiņkrēslam, bet arī rehabilitācijas kursam Starptautiskajā rehabilitācijas klīnikā Truskavecā, uz doto brīdi ir saziedoti 2253 Ls.

Nepieciešama summa gan rātiņkrēslam, gan rehabilitācijai bija 3467 Ls, decembra laikā tika saziedoti 3587,29 Ls, tas nozīmē ka visa nepieciešama summa ir savākta un Ladai ir cerība uz izveseļošanos!

Radi Brīnumu komanda pateicās visiem ziedotājiem, kuri piedalījās mūsu pasākumos, visiem māksliniekiem, kuri uzstājās ballītē un koncertā, visiem uzņēmumiem, kuri atbalstīja, visām tām sirsniņām, kuras nepalika vienaldzīgas un piepildīja Ladas ģimenes sapni. Kopā mēs radījām brīnumu un palīdzējām mazai Ladai un viņas ģimenei!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: