Latvijas čempionātā telpu futbolā trešo neveiksmi piedzīvojuši Hondas spēlētāji, kas viesos emocionālā cīņā ar 2:6 piekāpās RTU futbolistiem.

Līdz pirmā puslaika vidum Jānis Pastars mājiniekus bija izvirzījis vadībā 2:0, bet 12. minūtē Vladimirs Kopča vienus vārtus atguva. Diemžēl turpināt pakaļdzīšanos nesanāca, toties laukuma saimnieki prata gūt vēl divus vārtus – pēc pirmā puslaika 1:4. Cīņas sparu Hondas futbolisti nebija zaudējuši arī pēc tik neveiksmīga pirmā puslaika, bet Fortūnas uzmanību izpelnīties mūsējiem nesanāca nekā. Turklāt ne vien pašiem nekā nesanāca labus uzbrukumus noslēgt ar precīzu sitienu, bet arī sāncenšiem veicās dabūt bumbu vārtos situācijās, kuras varēja beigties arī citādāk. Vēl vienu reizi bumba vārtos lidoja no mūsu spēlētāja...

Mača pēdējās 13 minūtēs, kad rezultāts jau bija 2:6, ventspilniekiem nācās arī iztikt bez otro vārtu autora Nikolaja Kozačuka, kurš izpelnījās noraidījumu. Jāpiebilst, ka RTU spēlētāji šajā emocijām bagātajā cīņā nopelnīja četrus brīdinājumus.

Ar trim panākumiem četrās spēles RTU komanda tagad pakāpusies uz trešo vietu, atpaliekot tikai no Raba un Nikar spēlētājiem. Savukārt ventspilniekiem četrās spēlēs ir viena uzvara, kas septiņu komandu konkurencē šobrīd ļauj ieņemt piekto vietu. Par vienu uzvaru vairāk ir Monarha spēlētājiem, tik pat uzvaru, cik ventspilniekiem, ir Orions/Ogre komandai, bet bez panākumiem un punktiem pagaidām ir ISMS futbolisti.

24. novembrī plkst. 15 savā laukumā Honda tiksies ar turnīra tabulas kaimiņiem Monarhs spēlētājiem.

Spēles momenti

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: