Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - 16.kārtas centrālajā spēlē svētdien pagājušās sezonas čempionvienība "Liepājas metalurgs" izbraukumā ar 4:2 (0:0) pārliecinoši uzvarēja "Ventspils" komandu.

Apskati fotogrāfijas!

Šajā mačā pirmajā puslaikā vārti netika gūti, bet otrā puslaika sākumā Kristaps Grebis un japāņu leģionārs Takatumi Akahoši divu minūšu laikā guva divus vārtus, izvirzot liepājniekus vadībā ar 2:0. Spēles 75.minūtē Jurijs Žigajevs, ar atkārotu sitienu pielabojot paša izpildīto 11 metru soda sitienu, mājiniekiem vienus vārtus atguva, taču divas minūtes vēlāk Grebis guva savus otros vārtus mačā un atjaunoja divu vārtu pārsvaru "Liepājas metalurgam".

Jau mača kompensācijas laikā Jurģis Kalns guva arī ceturtos vārtus liepājnieku labā, bet pašās spēles beigās savus otros vārtus mačā guva Žigajevs.

Jāatzīmē, ka sarkanās kartītes "Ventspils" sastāvā saņēma vārtsargs Aleksandrs Koliņko, kurš to izpelnījās par pēdējās cerības pārkāpumu, jo ārpus soda laukuma nospēlēja ar rokām, kā arī Sergejs Šumiļins, kurš sarkano kartīti saņēma par lēcienu kājās pretinieku komandas spēlētājam.

Čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu ar 40 punktiem ieņem "Skonto" komanda, kurai ar 38 punktiem seko "Ventspils" futbolisti.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: