Sestdien Ventspilī norisinājās Latvijas nūjošanas pirmais festivāls.

Tajā piedalījās  ventspilnieki, kā arī dalībnieki no Liepājas, Rīgas, Talsiem, Saldus, Aizputes un citām pilsētām. Vecākajam dalībniekam 76 gadi, jaunākajam dalībniekam 6 gadi.

Apskati fotogrāfijas!

Kopumā sacensībās piedalījās 265 dalībnieki. Viskuplāk tika pārstāvēta iesācēju OPEN grupa, kurā startēja 98 dalībnieki.

Par uzvarētājiem savās vecuma grupās kļuva:

Sievietēm:

S-21     Ilze Rāta (Salaspils)

S-35     Iveta Stankevica (Ventspils)

S-45     Inga Apmane (Ventspils)

S-55     Daina Paipala (Ventspils)

S-65     Ilga Buntika (Ventspils)

S-75     Zigrīda Smukkalne (Tārgale)

Vīriešiem:

V-21    Valdis Čeksters (Ventspils)

V-35    Uģis Lasmanis (Ventspils)

V-45    Andrejs Pumpurs (Ventspils)

V-55    Aivars Lembergs (Ventspils)

V-65    Voldemārs Akmentiņš (Piltene)

Pēc sacensībām ikvienam bija iespēja izmēģināt savus spēkus „Super sprintā” - 200m nūjošanā pret kalnu (uzkāpšana slēpošanas kalnā „Lemberga hūte”). Kopā spēkus izmēģināja 35 dalībnieki, kur par uzvarētājiem sieviešu konkurencē kļuva Dace Liepa, bet vīriešiem Vladislavs Stužņevs.

Balvas no sacensību organizatoriem saņēma 3 viskuplāk pārstāvētie uzņēmumi un tās ieguva Ventspils pilsētas domes, DnB Nord bankas un Ventspils Augsto tehnoloģiju parka biznesa inkubatora komandas. 

Pēc finiša dalībniekiem bija iespēja nobaudīt zupu un pēc apbalvošanas tika dalīta lielā torte, kas veiksmīgi kompensēja pazaudētās kalorijas trasē. Katrs finišējušais dalībnieks saņēma hūti, kas pasākumu padarīja īpašu, jo bieži negadās vienā vietā redzēt tik daudz cilvēku ar hūtēm galvā.

Liels paldies sacensību atbalstītājiem SIA „Polis un Valerts”, Druvas saldējumam, Latvijas orientēšanās federācijai un Olimpiskajam centram „Ventspils” un, protams, visiem dalībniekiem.

Sacensību norisi un operatīvu rezultātu apkopojumu nodrošināja „Latvijas Orientēšanās federācija” un visi sacensību rezultāti atrodami www.lof.lv mājas lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: