Divas uzvaras Latvijas Bērnu un jaunatnes hokeja čempionātā izcīnījušas Ventas 2002 hokeja komandas, kas aizraujošās un sīvās cīņas uzveica savus principiālākos sāncenšus – LiepājasMetalurga spēlētājus.

Pirmie panākumu pār liepājniekiem svinēja U16 hokejisti, kas ar 4:3 guva uzvaru pēcspēles metienu sērijā. Ar diviem vārtu guvumiem mūsu vienības labā izcēlās Vlads Vulkānovs, bet izšķirošo pēcspēles metienu realizēja Kaspars Ieviņš.

Jāatzīmē, ka Metalurga rindās ar diviem precīziem metieniem atzīmējās ventspilnieks Artūrs Homjakovs. Otru uzvaru guva U14 komanda Talsu HK/Venta 2002, kas liepājniekus pieveica vēl rezultatīvākā cīņā – 7:6. Ar pokeru jeb četriem gūtajiem vārtiem izcēlās mūsu aizsargs Deniss Kateriņičs. Divas reizes pretinieku vārtsargu pārspēja Sandis Drāznieks, viņam arī četras rezultatīvas piespēles, bet vieni vārti (+4 piespēles) Oļega Bukatina kontā.

Vienīgo neveiksmi piedzīvoja U12 otrā komanda Talsu HK/Venta 2002, kas ar 1:7 piekāpās Pērkona 2001 hokejistiem. Goda vārtus mūsu vienības labā guva Toms Prokopovičs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: