Piektdien plkst. 17.00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā notiks tikšanās ar fizioterapeiti, maigo manuālo tehniku speciālisti, osteopāti, rehabilitoloģi Elenu Zukuli.

Elena Zukule vada praktiskus seminārus, sastāda individuālus speciālus vingrojumus kakla un krūšu daļas muskuļu balansēšanai, relaksācijai, pareizai stājai, sāpju noņemšanai, muguras un plecu iztaisnošanai, lasa lekcijas par pareiza uztura nozīmi un tā ietekmi uz mūsu ārējo izskatu.

 

Slavenā osteopāta Jurija Čekurova skolniece, apguvusi sava skolotāja metodi “Sejas manuālā estētiskā modelēšana ar osteopātijas metodēm”. “Cilvēki brīnās, ko tad īsti speciālists seansa laikā dara! It kā neko, tikai tur ar rokām galvu, bet šajā laikā notiek ļoti nopietna un dziļa galvas kausa korekcija, jo novecojot deformējas kauli, arī galvas kauss. Tiek veikta kakla skriemeļu, mugurkaula korekcija līdz pat iekšējiem orgāniem. Tās ir ļoti maigas meditatīva rakstura metodes,” īsi šo mācību raksturo Elena. Speciāliste izmanto arī jaunu metodi visam ķermenim– Belojar, slāviskā joga. Slāviskajā jogā atšķirībā no parastās jogas muskuļi netiek stiepti, bet pagarināti, kas sniedz fenomenālu atveseļošanās efektu.

 

Tikšanās ar Elenu Zukuli notiek cikla „Pieredzes ceļi” ietvaros. Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: