FK Ventspils futbolisti savā laukumā pārliecinoši ar 4:0 pieveica Metta/LU komandu, turklāt ar saviem pirmajiem diviem vārtiem pēc atgriešanās komandā izcēlās Jurijs Žigajevs.

Apskati mača foto!

Ventspilnieki valsts čempionāta turpina cīņu par medaļām, gluži no dienas kārtības nesvītrojot arī plānus par zeltu. Rīgas studentu mērķi ir nedaudz citādāki, jo jācīnās par palikšanu virslīga, tā kā motivācijas netrūka ne vienai, ne otrai komandai. Jau pirmajās minūtēs momenti bija abām komandām, tomēr rezultātu atklāja mājinieki – 19. minūtē pēc stūra sitiena izspēles Igors Tarasovs ar galvu raidīja bumbu vārtos. Kādu laiku papresējuši sāncenšus, FK Ventspils nedaudz piebremzēja, un puslaika izskaņā jau vairāk uzbruka Metta.

Vairāk vārtu šajā puslaikā gan nebija, toties otrajā ventspilnieki sāncenšu tīklā bumbu sita trīs reizes. Tiesa, pirms tam rezultāts ari varēja kļūt neizšķirts, jo Mārtiņam Milasevičam izdevās apzagt Maksimu Uvarenko un ar galvu sist bumbu vārtu virzienā – nedaudz garām.

57. minūtē savus pirmos vārtus pēc atgriešanās Ventspilī guva Jurijs Žigajevs, par ko pats pussargs bija ļoti sajūsmināts un arī saņēma sirsnīgus sveicienus no komandas biedriem. Desmit minūtes vēlāk Ahmeds Abdulataofiks, pateicoties Oļega Timofejeva palīdzībai, tika pie bumbas soda laukumā un sita precīzi tālajā stūrī. Punktu mājinieku uguņošanai pielika Žigajevs, lieliski ieceļot bumbu vārtu augšējā stūrī.

Ventspilnieku rēķinā tagad ir 67 punkti un viņi dala otro vietu ar Skonto, par četriem punktiem atpaliekot no Daugavas, bet par trim apsteidzot Liepājas metalurgu.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: