Ļoti svarīgu maču cīņā par medaļām šodien aizvadīs FK Ventspils futbolisti, savā laukumā uzņemot Liepājas metalurgu. Abām komandām šobrīd ir vienāds punktu skaits.

Abām komandā, tāpat kā Skonto šobrīd ir 61 punkts, bet čempionāta vadībā atrodas Daugavpils Daugava ar 67 punktiem. Līdz ar to Kurzemes derbij ne tikai noteiks, kura no komandām vēl saglabās kaut nelielas izredzes uz čempionu titulu, bet var izrādīties izšķirošais cīņā par trijnieku – uzvarētājiem tas būs gandrīz vai garantēts, kamēr zaudētājiem nāksies krietni vien pasvīst un cerēt uz sāncenšu neveiksmēm. Šajā sezonā komandu savstarpējās spēlēs pagaidām ir līdzsvars – Liepājā 0:1 un 0:0, Ventspilī 1:0.

Diemžēl ārkārtīgi svarīgo maču acīmredzot nevarēs noskatīties liela daļa līdzjutēju, jo spēle darba dienā sāksies pulksten 14. Nav gan īsti saprotams, kāpēc svētdien spēli Ventspilī varēja iesākt divas stundas vēlāk.

Bez šī mača ventspilniekiem atlikuši vēl pieci - savās mājās ar Mettu un Jūrmalu, bet viesos ar abām Daugavām un Jelgavu. Interesanti, ka sezonas pēdējo maču FK Ventspils būs jāaizvada Daugavpilī, kur gadsimta sākumā divas reizes izšķīrās Kurzemes kluba un zelta medaļu liktenis. Kas zina, vai šajā sezonā pēdējā mačā zelta medaļu liktenis neizšķirsies daugavpiliešiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: