Mūžizglītības centrs sadarbībā ar Rīgas Ekonomikas augstskolu laika posmā no 18. oktobra līdz 7. novembrim ielūdz Kurzemes novada skolu 11. un 12. klašu audzēkņus apmeklēt aizraujošas bezmaksas nodarbības par uzņēmējdarbību.

Nodarbību cikls ietver četras nodarbības, kas notiks Ventspils Augstskolā, Inženieru ielā 101, D – 104 auditorijā:

● Tēma: Biznesa ideja (18. oktobrī plkst. 14.00-17.20, pasniedzējs - VeA IZI VSRC vadošais pētnieks Juris Roberts Kalniņš;

● Tēma: Komandas veidošana ( 24. oktobrī plkst. 14.00-17.20, pasniedzējs - bijušais VeA EPF asoc. prof. Gunārs Grizāns;

● Tēma: Biznesa plānošana un finanšu piesaiste ( 25. oktobrī plkst. 14.00-17.20, pasniedzējs - VeA EPD dekāns prof. Sergejs Hiļkevičs;

● Tēma: Preces vai pakalpojuma mārketings (Pilsētas mārketings) (7. novembrī plkst. 15.30-16.30, pasniedzējs - Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

 

Šajā lekciju ciklā pasniedzēji un uzņēmēji iepazīstinās jauniešus ar veiksmīgas uzņēmējdarbības pamatiem, kā arī dalīsies pieredzē, ko guvuši ilgus gadus darbojoties šajā jomā.

 

Nodarbībās skolnieki uzzinās, kas ir biznesa ideja un ko ar to iesākt, kā izveidot veiksmīgu komandu un kāda ir tās loma uzņēmumā, kā plānot biznesu un no kurienes piesaistīt finanses, kā arī, kā savu produktu vai preci veiksmīgi pārdot. Pieredzē par to, kā veidot mārketinga stratēģiju pilsētai dalīsies arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

 

Mācības ir bez maksas un to beigās dalībnieki, kas būs apmeklējuši visas četras nodarbības, saņems Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centra sertifikātu par kursa apmeklējumu.

 

Nodarbības notiek INTERREG IV B Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam projekta “Best Agers – Using the knowledge and experience of professionals and their primes to foster business and skills development in the Baltic Sea Region” ietvaros. Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Lai pieteiktu audzēkņus mācībām, jāiesniedz zemāk norādīto informāciju:

 

Skola:

Atbildīgā persona

Amats :

Tālrunis:

E-pasts:

18.10. - Biznesa ideja

Klase/-s:

Pieteikto skolnieku skaits:

24.10. - Komandas veidošana

Klase/-s:

Pieteikto skolnieku skaits:

25.10. - Biznesa plānošana un finanšu piesaiste

Klase/-s:

Pieteikto skolnieku skaits:

07.11. - Preces vai pakalpojuma mārketings (Pilsētas mārketings)

Klase/-s:

Pieteikto skolnieku skaits:

 

 

 

Aizpildīto veidlapu jāsūta uz e-pastu mic@venta.lv vai jānogādā personīgi Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centrā Inženieru ielā 101, D-105 līdz 9. oktobrim.

 

Sīkāka informācija: Elīna Krastiņa, Projekta asistente, tālr. 28287166.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: