Latvijas futbola čempionāta 1. līgas turnīrā no Rīgas punktus atvest nav izdevies FK Ventspils dublieriem, kas ar 1:3 piekāpās Skonto2.

Jau mača piektajā minūtē mājinieki izvirzījās vadībā, bet tik pat graujošs turpinājums nesekoja. Ventspilnieki izlīdzināja spēli, bet otrā puslaika sākumā arī rezultātu – no 11 metru atzīmes precīzi sita Edgars Vērdiņš. Drīz vien Eduardam Tidenbergam arī bija lieliska iespēja izvirzīt viesus vadībā, taču pēc viņa sitiena ar galvu bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. 

 

Vēl pēc kāda laika Skonto 2 futbolisti izrādījās veiklāki ventspilnieku soda laukumā panākot 2:1. FK Ventspils 2 varēja izraut neizšķirtu un mājās pārvest vismaz punktu, taču atkal veiksme nebija viesu sabiedrotā, ko nevar teikt par mājiniekiem, kas mača izskaņā tika arī pie trešajiem vārtiem.

 

Nākošo maču FK Ventspils 2 izspēlēs 13. oktobrī, kas savā laukumā uzņems Valmieras spēlētājus. Valmierieši līdz šim, aizvadot par vienu spēli mazāk, izcīnījuši 23 punktus, bet FK Ventspils dublieri tikuši pie 39 punktiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: