Aizvadītas vairākas spēles Latvijas Bērnu un jaunatnes hokeja čempionātā, kurās ar mainīgām sekmēm cīnījušās Ventas 2002 dažāda vecuma komandas, četrās spēlēs tiekot pie uzvaras un piedzīvoja trīs zaudējumus.

Vienīgo uzvaru izcīnīja U12 vecuma pirmā komanda Venta 2002/Ventbunkers, kas savā laukumā pēdējā trešdaļā spēja atspēlēties no 4:8 un izraut uzvaru ar 9:8 pār vienību EVHS/Siltums. Ar hettriku šajā spēlē izcēlās Kristers Mellenbergs, pa diviem vārtiem guva gan Ričards Landmanis, gan Jānis Švanenbergs, kam arī rezultatīva piespēle. Vieni vārti Helvija Rudzāta un Anša Anševiča kontā, abiem arī divas rezultatīvas piespēles.

 

Minimālu zaudējumu piedzīvoja U14 komanda Talsu HK/Venta 2002, kas izbraukumā ar 4:5 bija spiesta atzīt Jūrmalas SS/Ogres hokejistu pārākumu. Trīs vārti Sanda Drāznieka kontā, bet viens precīzs metiens Oļegam Butkinam. Ar neveikmsi čempionātu sāka arī U16 vienība Venta 2002, kas savā laukumā ar 1:4 piekāpās Liepājas Metalurgam. Goda vārti Vladam Vulkanovam.

 

Savukārt pamatīgu zaudējumu piedzīvoja U12 otrā komanda Talsu HK/Venta 2002, kas savā laukumā ar 2:12 kapitulēja Lietuvas Skatas priekšā. Pa vienai ripai pretinieku vārtos iemeta gan Aksels Kārlis Jurgensons, gan Rihards Vinciuns.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: