Kā jau ierasts, arī šis septembris Ūdens piedzīvojumu parkā nav izņēmums, jo tur atsākas dažādas jau iecienītas ūdens nodarbības un pulciņi.

3. septembrī no plkst. 14 līdz 18 vecāki un bērni aicināti uz Ūdens piedzīvojumu parku, kur notiks plašāka iepazīšanās ar šo nodarbību saturu un norisi. Būs iespēja iepazīties ar treneriem un iegūt visu interesējošo informāciju.

 

Kopumā tiek piedāvāti četru veidu pulciņi un nodarbības. Pirmā ir peldēšanas apmācība pirmsskolas un skolas vecuma bērniem (5–8 gadi), kas notiek gan mazajā, gan lielajā baseinā un ko vada treneri Sergejs Iļjins un Jeļena Ļeonova. Atkarībā no cilvēku intereses vēlāk tiks izveidotas arī treniņu grupas. Šīs nodarbības ir arī kā sagatavošana sporta skolai – labākajiem peldētājiem būs iespēja bez maksas tālāk pilnveidot savas prasmes sporta skolas Spars treniņos.

 

Otrais piedāvājums ir peldēšanas apmācība vecākiem kopā ar bērniem. Nodarbības vada trenere Jeļena Ļeonova. Tiek plānots, ka šīs nodarbības notiks sestdienās mazajā baseinā.

 

Kā trešā nodarbība piedāvājumu klāstā ir ūdens aerobika, kurā var piedalīties visi interesenti neatkarīgi no dzimuma un vecuma un kas paredzēta cilvēkiem, kam nepieciešama psiholoģiskā atslodze, kā arī tiem, kas vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un muguras sāpēm. Nodarbības notiek gan lielajā baseinā (treneres Jeļenas Ļeonovas vadībā), gan mazajā baseinā (ar treneri Ievu Petroviču) – katrs var izvēlēties atkarībā no sava sagatavotības līmeņa. Ūdens aerobiku var apmeklēt arī cilvēki, kas neprot peldēt, jo nodarbības notiek arī mazajā baseinā.

 

Ūdens piedzīvojumu parks ir parūpējies arī par ūdens vingrošanas nodarbībām grūtniecēm. Šajās nodarbībās var piedalīties topošās māmiņas no 12. grūtniecības nedēļas. Slodze šajās nodarbībās nav liela, tā ir saudzīga gan māmiņai, gan mazulim. Vingrošana ūdenī palīdz atbrīvoties no stresa, satraukuma un negatīvām emocijām. Nodarbības vada trenere Ieva Petroviča, un tās notiek divas reizes nedēļā – pirmdienās un ceturtdienās. Vienu dienu nodarbības notiek baseinā, bet otra diena tiek veltīta vingrošanai aerobikas zālē.

 

Atvērto durvju diena Ūdens piedzīvojumu parkā

3. septembrī plkst. 14.00–18.00.

Iepazīšanās ar nodarbību piedāvājumu, konsultācijas ar treneriem.

 

Pirmās iepazīšanās nodarbības bez maksas.

 

4. septembrī

16.00 peldēšanas apmācība

mazajā baseinā (5–6 gadi);

17.00 peldēšanas apmācība

mazajā baseinā (7–8 gadi);

18.00 peldēšanas apmācība

lielajā baseinā.

6. septembrī

15.00 ūdens aerobika

grūtniecēm;

18.30 ūdens aerobika

mazajā baseinā;

18.45 ūdens aerobika

lielajā baseinā.

8. septembrī

11.00 peldēšanas apmācība

bērniem ar vecākiem.

Vairāk informācijas:

www.udensparks.lv, tālr. 63623974.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: