Līdz 25. augustam Ventspilī viesojās jaunie peldētāji no Vācijas sporta kluba PVS „Stralsund”.

Apskati foto!

Jaunieši Ventspilī uz sacensībām bijuši jau vairākkārt, taču trenēties ieradušies pirmo reizi un šajā laikā bija ieplānojuši gan fiziskās aktivitātes, gan atpūtu.

Treniņnometne tika rīkotas sadarbībā ar peldēšanas treneri Sergeju Iļjinu, kurš stāsta, ka šoreiz viesošanās mērķis bija pieredzes apmaiņa, jo vācu sportisti ir spēcīgi peldētāji. Uz treniņnometni bija ieradušies 13 bērni vecumā no 13 līdz 17 gadiem, divu treneru pavadībā. Kopā ar bērniem bija ieradušies arī vecāki, ģimenes brīvajā laikā izbaudīja atpūtu Ūdens piedzīvojumu parkā.

Nometnes pēdējā dienā kopā ar Ventspils peldētājiem notika sadraudzības sacensības, kurās no mūsējiem pirmās vietas savās vecuma grupās izcīnīja Alvita Neilande (50m brīvais stils), Beslans Kokovs (50m brīvais stils), Veniamins Mironovs (50m uz muguras), Roberts Jurčenko (50m uz muguras), Marks Fiļļipovs (50m brasā), Beslans Kokovs (50m brasā) un Ņikita Kudrjašovs (50m tauriņstilā). Stafešu peldējumos mūsu jaunieši komanda kļuva par uzvarētājiem 4x50m stafetē brīvajā stilā (Ē. Riekstiņš, R. Jurčenko, B. Kokovs, Ņ. Kudrjašovs), bet jauktā komanda ierindojās otrajā vietā 4x50m kompleksajā peldējumā (A. Neilande, B. Kokovs, R. Jurčenko, K. Klestrova).

Jau vairākus gadus Ventspils un tās sadraudzības pilsētas Štrālzundes peldētāju komandu starpā pastāv cieši kontakti. Ventspilnieki vairākkārt devušies uz sacensībām Štrālzundē.

 

Sacensību rezultāti apskatāmi šeit!

Jau vairākus gadus Ventspils un tās sadraudzības pilsētas Štrālzundes peldētāju komandu starpā pastāv cieši kontakti. Ventspilnieki vairākkārt devušies uz sacensībām Štrālzundē un šī gada pavasarī uzrādīja labus rezultātus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: