Svētdien no plkst. 11.00 līdz 16.00 jau desmito reizi īstu rosību ienesa Ventspils novada 11 pagastu un Piltenes pilsētas čaklākie ļaudis, un iepriecināja Ventspils pilsētas iedzīvotājus un viesus ar lauku labumiem.

Apskati foto no pagastu dienas svinībām!

 

Ventspils novada Pagastu diena ir atradusi ne tikai savu vietu Ventspils pilsētas pasākumu plānā, bet arī gadu ritumā ir ieguvusi savus cienītājus, skatītājus un lauku labumu baudītājus.

 

Tradīcijas turpinās, tāpēc savus jaunākos darbiņus parādīja amatnieki, gardēžiem baudu nodrošināja čaklās saimnieces, kuras piedāvāja vienkāršus, bet gardus ēdienus.

 

Amatnieku ielā norisinājās daiļamatnieku meistarklases, Tirgoņu ielā – rokdarbi, ziedi, zāļu tējas, dārzeņi, augļi un ogas, pašgatavoti sieri un vīni, cepumi un kūkas, uz vietas ceptas vafeles, medus un daudz cits.

 

Par pasākumu rūpējās: Ventspils novada sieviešu biedrība ”Spārni”, Ventspils novada pagastu pārvaldes un Ventspils Piejūras brīvdabas muzejs.

 

Pasākumu atbalsta: Ventspils novada pagastu pārvaldes, Ventspils pilsētas dome, Ventspils novada dome, Ventspils muzejs, Liepājas Kultūras pārvalde, Ventspils reģionālais NVO atbalsta centrs, AS „DNB” Ventspils filiāle, SIA „Kurekss”.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: