4.augustā Ventspilī un 5. augustā Koknesē risināsies Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012.gada sezonas finālposmi.

Jūlija vidū Rojā tika noskaidroti desmit spēkavīri, kuri kvalificējušies finālam. Ventspilī un Koknesē redzēsim Didzi Zariņu, Daini Zāģeri, ugālnieku Oskaru Martužanu, ventspilnieku Mareku Leiti. Dobeli pārstāvēs Ingus Kaktenieks un Rolands Fersters, redzēsim gulbenieti Andri Leišavnieku. Finālā iekļuvuši arī kuldīdznieki Jānis Šleckus un Edgars Andersons, Rīgu pārstāvēs Ildars Sviķis. Latvijas Spēka Atlētu federācija uz finālu uzaicinājusi arī pagājušā gada stiprāko vīru Arti Plivdu.

 

Ventspilī ar pieciem vingrinājumiem spēkavīri iesāks cīņu par čempiona titulu. Uz promenādes varēsim vērot kā spēkavīri vilks Scania mašīnu, cels uz īpaša aprīkojuma novietotu baļķi (Vikinga prese) un nesīs pulksteni. Būs arī Nissan/Norde mašīnu turēšana un Tolmets mašīnas nešana tālumā.

 

Ventspils posma norisi finansiāli atbalsta arī pilsētas pašvaldība.

 

Koknesē, sadarbojoties ar biedrību SB Koknesis, tiks izcīnīts „Kokneša kauss” un noskaidrots Latvijas spēcīgākā vīra vārds. Spēkavīri metīs Līvu Alus mucas un veiks Triobet stafeti. Pēc ilgāka laika atlētiem atkal būs jāveic fermera pastaiga, jānes vairogs un jāveļ riepa. Līdzīgi kā Rojā, sacensībās atkal būs jāceļ baļķis uz maksimumu reižu skatu. Vēl atlēti cīnīsies ar smagajām Lode ķerrām. Fināla noslēdzošais vingrinājumus būs “Siltums Jums Atlanta akmeņi”.

 

Saskaitot abu dienu laikā iegūtos punktus, noskaidrosim Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012” uzvarētāju.

 

12.augustā vēl norisināsies Spēkavīru komandu sacensības Preiļos.

 

Regulārā čempionāta kopvērtējums

1

Didzis Zariņš

42

2

Dainis Zāģeris

40

3

Oskars Martužans

35

4

Mareks Leitis

33

5

Ingus Kaktenieks

22

6

Jānis Šleckus

20

7

Ildars Sviķis

18

8

Andris Leišavnieks

17

9

Rolands Fersters

16

10

Edgars Andersons

15

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: