Jau šajā nedēļas nogalē -11. augustā - ikvienam aktīva dzīvesveida piekritējam būs iespēja piedalīties 2. Nakts skrējienā, pievarot 3,2 km vai arī aptuveni 6 km distanci pa pilsētas ielām un Reņķa dārza takām.

Tāpat kā gadu iepriekš, arī šoreiz galvenā pulcēšanās vieta ir OC Ventspils stadions (Sporta iela 7/9), kur notiks gan pieteikšanās sacensībām un numuru izņemšana, gan salūta pavadībā tiks dots starta šāviens un vakara izskaņā apbalvoti ātrākie finišētāji.

 

3,2km distancē trīs ātrākās meitenes un puiši saņems balvas, savukārt 6km distancē tiks apbalvotas desmit ātrākās meitenes un puiši. Katrs finišētājs saņems unikālo Nakts skrējiena numuru, kā arī nelielu piemiņas balvu no atbalstītājiem. Skrējiens ir tapis sadarbībā ar somu kafijas ražotāju PauligSveču darbnīcuNike un Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi.

 

Skrējienam reģistrēties var līdz 10.augusta plkst.15 Maratona kluba mājās lapā (www.maratonaklubs.lv), izvēloties „Reģistrācija skrējienam”.

 

Sacensību laika plāns 11.augustam:

• plkst. 20:00-22:00 - reģistrācija, numuru saņemšana sacensībām;

• plkst. 22:30 - kopējs starts divām distancēm(3.2km un ~6km);

• plkst. 24:00 - apbalvošana.

 

Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvaniet sacensību organizatoriem – Aigaram Matisonam (tel. 29217674) vai Andrim Valertam (tel. 29149170). Savukārt par sacensībām sīkāk var uzzināt un ar 2.Nakts skrējiena nolikumu var iepazīties Maratona kluba mājas lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: